EN HELG I FEBRUARI

DAILY, OUR APARTMENT

Godmorgon alla hjärtan!
Ännu en helg som bara flög förbi i vanlig ordning, men nu är det dock bara skönt. För det betyder ju att det närmar sig INFLYTTNING och det längtar vi ju något extremt till.

Efter jobbet i fredags åkte vi till gymmet där det för min del blev ett bra ryggpass. Sjukt mycket folk var det för att vara en fredagkväll.. Sen åkte vi hem till pappa och åt middag och bara hade det super mysigt. Lilltjejen packade hela väskan full med saker hem till pappa, både spel, gosedjur och ritsaker.. haha.

Igår var det äntligen dags för den efterlängtade men nervösa undersökningen på Memira. Det var nu man skulle få beskedet om man kunde operera ögonen eller inte, känslan var ju lite 50/50 då det nämligen är så att 1 av 5 får ett nej pga riskerna. Men jag fick ett JA! Så än lever hoppet om polis..

Åkte hem och somnade efter undersökningen med min nörd till pojkvän var helt fast i FIFA. Han har hamnat i de där nu, så inser redan nu hur okuperad vår lägenhet kommer vara framöver. Lär ju bli FIFA häng med grabbarna var och varannan dag antagligen..

När han var klar åkte vi ut till Frölunda för att kika på grejer till lägenheten och hämta nycklarna. Så fick bli en sen lunch på Flavor Market innan vi köpte med oss lite semlor, hämtade nycklarna och åkte tillbaka till Kungsbacka.

Bara 11 ynka dagar kvar, ÅH så taggad.
Var nere i förrådet igår och hämtade upp flyttlådorna jag dumpade i mammas källare när jag flyttade hem för tre år sedan. Det märktes dem stått där ett tag, för fick mig några nära döden upplevelser med äckliga spindlar och silverfiskar.

Så överväger nu om jag ska våga packa upp flyttlådor (trots den massiva invasionen) eller om jag bara ska ta och bränna upp dem och hoppas på att det inte finns något jag kommer sakna. Alla här hemma är ju extremt spindelrädda, så finns ju inte direkt något hjälpande hand. Monsterspindeln nere i källaren slog min bror ihjäl med en golfklubba, så ni förstår ju nivån av rädsla här när man inte vågar ta sig närmre än så.

always be kind.

Gillar

Kommentarer