EN HELDAG VID POOLEN

NORRLAND

Alltså jag tror inte ni förstår hur mycket jag njuter just nu, jag har verkligen gått in i vacation mode och mår så bra i själen redan. Riktigt välbehövlig ledighet, men även lite stressad att det snart är över. Men det är för jag tror min semester är slut så fort vi åker härifrån i helgen. Men icke, jag har då banne mig tre veckor ledigt. Så ska verkligen njuta av denna tiden till fullo och ta vara på varenda sekund.

Lucas startade dagen med ett dopp i poolen innan frukost och sedan åt vi frukost i lugn och ro. Då han är så mycket storstadspojk det bara går (eller betongbarn som mamma kallar mig, haha) så har ju inte han gjort mycket av sakerna man kanske gör ifall man bor på landet eller för den delen ens bara har en trädgård. Så medan han satte igång att klippa gräset och hugga ner träd så lade jag mig vid poolen och solade. Blir så satans rastlös när jag solar, klarar oftast inte mer än 5 minuter. Men har nu hittat en ny favoritpodd, ingen mindre än "Livet på läktaren". Så helt plötsligt blev jag inte lika rastlös längre.
Sedan gick jag in och en liten paus på soffan med att läsa ut min bok som jag började läsa häromdagen, två dagar tog det. Så bra var alltså den. Nu hoppas jag ju bara något innerligt på att det kommer en tredje också, har ju läst de första två och dem är SÅ BRA. Efter jag läst klart hade Benka fixat lunch. parisare. MUMS! Alltså vi har ju inte lyckats hitta det hemma, så vi äter det alltid här. Men herregud så gott det är. Tänk er falukorv, fast lika stor som en hamburgare i hamburgerbröd med t ex senap, ketchup, räksallad och rostad lök. Lovar att det är godare än vad det låter.

Efter lunchen gick en rastlös Lucas ut för att trimma gräset istället, han är verkligen värre än mig att sola. Vilket passar ganska bra, för då behöver jag aldrig bli orolig över att ingen vill vara rastlös med mig. Men nu hat till och med jag tagit mig in, även fast solen fortfarande bränner något extremt. Men rastlösheten tog även över mig nu också, så vi får se vad vi kan tänkas hitta på nu.

always be kind.

Gillar

Kommentarer