EN DAG PÅ BUBBLEROOM

DAILY, INTERNSHIP, #NOUWSEPTEMBERCHALLENGE

Går upp 05.00 om jag kommer upp på första försöket, annars har jag några fler alarm som backup. Tänder lite ljus, sätter på tvn, gör frukost och sminkar mig innan jag går till tåget strax efter 6.

Är på kontoret strax innan 8 och jobbar på fram till 12 då vi brukar ta lunch. En vanlig dag kan se ut som så att jag öppnar mejlen på morgonen för att se vad som kommit in. Det kan vara allt från folk som frågar om vi vill börja samarbeta med dem, fortsätta samarbeta med dem eller beställningar då jag redan valt att starta/fortsätta ett samarbete. Har jag fått mejl med beställningar fixar jag det och återkopplar till profilen att deras order är lagd.

Vid 12 äter vi lunch här och jag fullkomligt ÄLSKAR all inredning på kontoret, det är verkligen så fint. Eftersom Bubbleroom's färg är rosa går självklart det mesta på kontoret i just rosa. Så det känns som man vandrar runt i sin egna lilla drömvärld.

Efter lunch fortsätter vi jobba på fram till ungefär 16.30 då vi går hem för dagen. Om mejlkorgen är tom och alla beställningar är lagda så scoutar vi profiler. Vilket helt enkelt innebär att vi letar efter profiler som vi tycker är Bubbleroom material. Eftersom vi är fyra praktikanter har vi delats in och ansvarar för de olika marknaderna i Norden. Så mitt ansvarsområde är inget mindre än Sverige. De profiler som vi sedan hittar och vill samarbeta med skickar vi ut en samarbetsförmågan till och håller tummarna att de vill samarbeta med oss. Förutom detta så gör vi bland annat uppföljning på profiler där vi mäter deras samarbete, skapar profilernas personliga rabattkoder om de är nya och ser till så koderna är aktiva.

Sedan börjar resan hemåt, nu går det ändå an då det fortfarande är ljust ute när man går till bussen. Men det kommer nog bli aningen jobbigare när det blir mörkt ute, då är man nog inte lika pepp. Dock gillar jag bussresan, den är lite mysig och man kan passa på att kolla TVD. Väl hemma så blir det middag, tända ljus och någon film eller serie i soffan innan det är dags för sängen.

Hoppas det var kul att hänga med lite i vad som händer under dagen. Håll utkik för mer intressanta saker framöver <3

always be kind.

Gillar

Kommentarer

Chalisathongyen
Chalisathongyen,

Måste ju säga att det låter som ett spännande jobb! Hoppas du hade en bra dag på jobbet, Kram ❤️

nouw.com/chalisathongyen
johannahansson
johannahansson,

Väldigt roligt och spännande att se det från andra sidan! 😊 Kram <3

nouw.com/johannahansson
linnealarssonss
linnealarssonss,
johannahansson
johannahansson,

Jaa, trivs verkligen med det!

nouw.com/johannahansson