EN ALLDELES FÖR TIDIG MORGON

DAILY

Goddag från världens tröttaste Johanna..
Igår efter jobbet åkte jag till Kållered för att träna med Jennifer, när vi var klara med världens mördar magpass och incline blev det en snabb dusch och göra sig iordning. Sen åkte jag in till stan och plockade upp Lucas så åkte vi till en italiensk restaurang för att äta middag, så gott. Dock halvt mätt redan efter förrätten, så var rejält mätt halvvägs in i huvudrätten. Och tur var väl de, för då var de lite lättare att motstå efterrätt. Och ska ju försöka ta bort socker ett tag framöver nu..

Kom inte i säng förrän sent, så när klockan ringde 05.30 imorse kändes de som att jag hade sovit i en timma. Började jobba redan 6.30 idag, så Lucas körde mig till jobbet strax innan så han kan ha min bil under dagen. Så kommer han även och hämtar mig när jag slutar vid 15, dumt att klaga. Slipper ju betala den fruktansvärt dyra parkeringsavgiften utanför skolan..

Har redan jobbat i 4 h och känner mig helt död, är inte van att gå upp så tidigt. Speciellt inte när jag fortfarande är inställd på att leva i USA tidsmässigt.. Måste försöka vända på de.

always be kind.

Gillar

Kommentarer