ED SHEERAN

DAILY

Alltså vet inte vart jag ska börja. ED SHEERAN var fan helt jävla amazing (sorry för svordomar), men så bra var han. Men mer om de snart..

Då vi behövde äta men ändå ville ha nära till Ullevi gick vi till Danilo för lite middag och rödvin. Danilo är vanligtvis min favoritrestaurang, men igår var de inte tip top. Maten var lika god som vanligt, men var lite missar som dom i vanliga fall inte brukar missa. Men älskar dom ändå <3

När vi kom till Ullevi hade vi självklart vår sida i solen, vilket var extremt varmt. Där satt vi flera hundra och verkligen led, då det var så svettigt. Så jag gick ner och passade på att stå i kö för att köpa dricka de 30 minuterna som var kvar tills han gick på, ni förstår ju den långa kön då. Men den var som tur var i skuggan!

Sen måste jag bara få skryta lite om hur fin pojkvän jag har. Han bad mig köpa fyra vatten, så när jag kommer upp ger han även vatten till han som sitter bredvid. Han hade hört honom prata med sin fru om att det var så varmt och dom hade behövt vatten, men det var en bit att ta sig ut först på vår rad och sedan ner dit och han skulle strax börja. Tror ni han blev glad när han fick en vatten?

Och Ed han själv då? MAGISK.
Aldrig varit med om en människa stå med ett leende från öra till öra precis hela tiden, så glad. Och sättet som han fick med publiken att både sjunga och röra sig. Han höll en hel del fina tal och roliga dessutom, tror banne mig han hade kunnat försörja sig som komiker också. Iallafall, det går inte beskriva hur bra han var. Och vilken röst han har, sån jäkla gåshud. Ni som var där vet, ni som inte var där. NI MISSADE NÅGOT! Men om ni ändå vill veta vad ni missade så hittar ni ett gäng filmer på min instastory: johannnah

always be kind.

Gillar

Kommentarer

isabelw
isabelw,
Åååå jag blir SÅ avis! Jag såg Coldplay på Ullevi förra sommaren och kan verkligen förstå känslan då det är något speciellt med konsert på just Ullevi!
nouw.com/isabelw