DET ÄR SMÅSAKERNA SOM BETYDER

DAILY, LOVE

Redan när vi fick reda på att vi fick lägenheten började jag snurra tankarna om att köpa mig denna vasen för att ha den på köksbordet och sedan alltid ha ett rullande flöde av fina blommor och buketter i denna. För hur mycket gör det inte att ha blommor hemma? Är ju en fröjd för både öga och själen.

Men på något vänster så har jag inte fått tummen ur att faktiskt åka och köpa den, alltid blev uppskjutet på något sätt. Och senast i helgen nämnde jag "Åh tänk vad fint det hade varit med den vasen med en tulpaner i" (var nämligen så att Dagny hade exakt så hemma fast annan färg på vasen när vi var där.

Vad tror ni då min fina fina pojkvän gör? Jo, tre dagar senare kommer han hem med en överraskning. Ligger på soffan och får absolut inte komma ut och se vad som försiggår i köket. Men när jag sedan kommer ut så står vasen där med dessa fina tulpanerna i. Så kunde inte undgå att gå inom Vacker igår på Torget för att köpa ett vax, var nämligen så att hans försvann i flytten och likadant där.... Han har inte heller fått tummen ur att köpa ett, utan bara beklagat sig varje gång han behövt använda vax att han inte har något.

always be kind.

Gillar

Kommentarer