DE SENASTE DAGARNA

DAILY

Har de senaste dagarna hänt lite saker som har gjort att jag varken haft lust eller ork till bloggen, sen har det ju dessutom varit fullt upp hela tiden. Så tänkte sammanfatta de senaste dagarna lite kort..

I onsdags var vi ju vid Kåsjön med 6orna och badade, grillade marshmallows och bara hade det mysigt.

Efter jobbet fixade jag mina naglar som denna gången fick bli väldigt naturella då jag kört på lite färg osv det senaste.

Mötte sedan upp Mikki för vin och mat på Storan, som sedan eskalerade snabbt till en helkväll på Park Lane.

Mådde förvånansvärt bra stora delar av dagen i torsdags, men resten ska vi inte ens nämna. Så det blev bakis pizza ute i värmen tillsammans med Lucas och Jocke.

I fredags jobbade jag på fritids då det var klämdag, passade på att spendera hela dagen utomhus och få färg. Efter jobbet åkte vi sedan till Kungsbacka där jag gjorde iordning Club Sandwich, åt på balkongen, tände ljus och kollade film.

I lördags åkte jag och Lucas ut till havet, solade och åt en massa gott innan vi åkte tillbaka hem för att göra oss iordning inför kvällens festligheter.

Tanken var ju först att jag skulle ha tjejmiddag hemma hos mig för att fira att jag fyllt år. Sedan blev det ändrat till Liseberg och 5-kamp och i sista sekund blev det ändrat ännu en gång. Så vi åt först middag på Danilo, gick sedan vidare till Vigårda där vi satt och hade det trevligt en stund innan vi gick vidare och avslutade kvällen på Backstage. Har dock inte en enda bild från hela kvällen konstigt nog..

Igår åkte vi hem till mamma för att fira mig tillsammans med min familj ❤️ Och fick verkligen de presenterna jag önskat mig, så blev såklart överlycklig!

always be kind.

Gillar

Kommentarer