DAY 2

TRAINING SCHOOL

Vårt schema för denna veckan är fullspäckat som ni kan se här nedan. Vi började ju som sagt med frukost och sen lektion fram till 10am, då hade vi en halvtimmas rast. Så jag och Melissa passade på att gå och köpa lite snacks. Melissa är en av tjejerna jag delar rum med, den franska tjejen. Och det visade sig att vi ska bo ungefär 40 minuter ifrån varandra, så vi ska försöka hålla kontakten under tiden här i USA.

Sen hade vi en lektion till innan det var dags för lunch 11:30. Fanns en salladsbar man kunde plocka av och sen fick vi även panerad kyckling med pasta och som det typiska amerikanska kunde man välja läsk till lunchen och även ett bord av olika sorters kakor.

Efter lunchen hade vi lite rast innan det var dags för lektioner igen i ungefär två timmar, sen lite rast och sen lektion i lite mer än tre timmar. Vår sista långa lektion bestod bland annat av att göra ett projektarbete i grupp. Så vi satt på utsidan och gjorde vårt projektarbete och snacka om att vår lärare älskade det. Hon studsade upp och ner på stolen och skrev "I LOVE IT, I LOVE IT, I LOVE IT. I'm going to keep this. För er som har sett Pitch Perfect och vet vem Fat Amy är så kan ni se vår lärare framför er. Hon är precis likadan i sättet och hur hon pratar, haha.

Nu har vi precis ätit middag och ska alldeles strax ha candy picnic. Vilket innebär att alla har med sig godis hemifrån sitt land, så får man testa av alla. Så jag och Melissa ska bara fota klart nere vid vattnet och sen gå upp till picknicken.

always be kind.

Gillar

Kommentarer