BYE BYE OAKDALE

TRAINING SCHOOL

Nu är det snart dags att lämna detta ställe som har varit vårt hem under vår första tid i USA. Är faktiskt väldigt sorgligt.. Självklart ska det bli skönt att få sova i en riktig säng, slippa dela duschar och toalettbås, göra egen frukost, slippa bo i en resväska och slippa alla fruktansvärda getingar. Men det ska bli fruktansvärt tråkigt att vi alla ska splittras nu och åka till olika ställen i landet. Emilia, Hanna och Erica ska till Boston och Nallin ska till Los Angeles och alla andra tjejer som man träffat från olika världsdelar lämnar också för olika ställen. Men tur är väl det att jag har Melissa med mig till Chicago. Vi kommer ju dock bo ungefär 50 min ifrån varandra med bil, men här över känns det som grannar ju. Så vi kommer nog hänga en hel del, vi har ju till och med satt ihop en bucketlist tillsammans och vill åka tillbaka till NYC för SHOPPING!!!

Nervositeten just nu är ganska så rejäl. Dels för att jag ska träffa min värdfamilj för första gången, men också för att jag ska flyga själv för första gången. Alltså helt helt själv. Bara lilla jag. Ska alltså lyckas hitta till incheckningen, säkerhetskontrollen och gaten själv. På en flygplats jag aldrig ens satt min fot på innan, i ett land som är extremt petig och noga med allt. Blir nervös av att bara gå in på flygplatsen. Amerikanska flygplatser är nog det enda som skrämmer livet ur mig.. Är sjukt nervös för flygplatser överlag, men tänk då en amerikansk. Inte nog med detta så ska jag även mellanlanda, helt själv. På ännu en ny flygplats, ska alltså ta mig igenom ännu en flygplats innan jag kan landa i Chicago.

Håll alla tummar ni har för att jag ska ta mig igenom denna dagen utan att fastna i en säkerhetskontroll eller hamna i ett annat land.

P.s Lucas skickade en artikel förut om att bara i AUGUSTI månad har det varit 90 mord och 384 skottlossningar i CHICAGO. Det har alltså varit den våldsammaste månaden på nästan två decennier. Om jag blev nervös? JA. Speciellt när jag bor i downtown, alltså mitt i stan. Ja, man borde vara lite rädd.

always be kind.

Gillar

Kommentarer