BULLS GAME

MY AMERICAN LIFE

Kom hem för en liten stund sen och ska nu bädda ner mig i sängen och kolla film. Fick frågan av både Margeux, John och Annie om jag ville hänga med ut ikväll. Men sängen lockade faktiskt lite mer, speciellt när jag ska upp hyfsat tidigt imorgon. Så nu ska jag göra mig iordning inför natten, skypea med Hanna och sen bara kolla film.

Matchen var riktigt bra och det blev en stabil vinst för Bulls med 121-105, inte dåligt. Men efter den fruktansvärda starten för Bulls trodde vi inte att de skulle gå mycket bättre, men efter Wade och Butler började storspela så kunde Bulls hänga med i matchen och sen även vinna. Det var ingen dålig dag för Wade inte, inte nog med att han gjorde 22 poäng så hade även han och Butler lekstuga på planen flera gånger och kunde bjuda på en hel del fina poäng och passningar. Även Butler lyckades få med sig 15 poäng, så efter deras storspelande gick dem av för resten av matchen i början av fjärde perioden.

Vill gå på basket varje helg, herregud var kul det var att se ett sådant mäktigt lag. Det var som att komma på en hemmafest. Stämningen var på topp, DJn körde på, mellan varje period och time out hände det saker som cheerleaders, maskot, barn som dansade, kasta ut tröjor, tävlingar osv. Och Bulls maskot, dör var rolig. Vi skrattade så mycket att vi hade ont i magen efter allt han gjorde, hur härlig som helst. Men det tog nog priset när ett Pacers fan mötte ett Bulls fan i en tävling att skaka ner kulor från en flaska till en annan och maskoten smyger upp bakom Pacer's fanet och trycker en paj i ansiktet på honom. Hela arenan asgarvade, men killens ansiktsuttryck visade att han var villig att döda maskoten.. haha. Fick även köpt mig en tröja innan matchen, med ingen mindre än Wade på ryggen. Så nu är jag halvt nöjd, blir inte helt nöjd förrän jag har en tröja med McDermott på ryggen också. För ärligt talat, hur snygg är han inte? Googla dock inte, för där lär ni inte hitta en enda fin bild, haha.

always be kind.

Gillar

Kommentarer