BRIST PÅ ....?

DAILY

Godmorgon <3
Snart en halv jobbvecka gjord redan, det går undan. Vaknar nu för tiden upp bara tröttare och tröttare och mår seriöst dåligt på dagarna för jag är så trött. Någon som har koll på vad man kanske har brist på i kroppen om man är konstant trött? Eller vart man kan kolla upp det.. Köpte ju järntabletter och var duktig på att ta dem i början, men har varit väldigt dålig de senaste. Och när jag väl tog dem regelbundet var det svårt att avgöra om dem hjälpte för det var under USA resan och då var jag konstant trött pga jetlag antog jag.

Onsdagarna är ju min tidiga dag, vilket betyder att jag slutar 15 idag. SÅ SKÖNT! Brukar ju annars gå på SH’BAM i Eriksberg då, men pga blödningen i benet så har jag ju svårt att gå och än mindre dansa.. haha. Så istället ska jag möta upp Lucas på gymmet efter jobbet och köra ett pass ihop. Märker sån skillnad när jag tränat med honom, är som ett argt jäkla bi under passet för att han säger åt mig ”gör såhär, inte såhär” osv...... men väl efter passet har jag EXTREM träningsvärk. Och det är ju ändå så det ska vara, minus att jag är hemsk att ha som träningspartner kanske.

ÄNTLIGEN har vi en helkroppsspegel igen, den förra krossade ju min axel inprincip. Och när vi sen bytte rum hemma hos Lucas fick det inte plats någon spegel, men förra veckan när vi var med mamma & pappa på Ikea så fick det åka med en spegel hem. Nu ska den bara upp på väggen också!

always be kind.

Gillar

Kommentarer