BORRELIA?

DAILY

- Att detta först ska bli vitare imorgon, men sedan regna och smälta bort enligt väderapparna är ju rätt fruktansvärt.. -

Min huvudvärk som jag hade hoppats på var borta har nu börjat komma tillbaka, vilket jag håller tummarna för att det bara beror på att jag går på antibiotika just nu. Det stod nämligen att biverkningarna kunde vara huvudvärk, så hoppas det är pga de bara. Så det har varit lite motigt på jobbet idag.. Sen fick jag även ett samtal från akuten i Varberg idag, där läkaren sa att dem fått svar på mina prover dem tagit. Det visade sig att blodprovet hade visat positivt för borrelia. Så nu ska jag till vårdcentralen för att ytterligare ett test för det, så dem kan se att det verkligen är det. Himla procedur, men samtidigt skönt att få ett svar och isåfall göra något åt de. Haft borrelia en gång tidigare när jag var yngre och det är gärna inte något jag vill ha igen då jag var nära på att stryka med sist.

Men på tal om annat, nu är jag iallafall påväg ut till Torslanda för att äntligen fixa mina fransar. Dock blev det lite bussproblem påvägen, vår buss fick nämligen bromssystemsfel.. haha. Så vi blev stillastående ett tag och har nu fått hoppa på en annan buss istället. Så nu hinner jag förhoppningsvis i tid ändå.

always be kind.

Gillar

Kommentarer