BIBLIOTEKET

DAILY

Ni förstår inte hur mycket jag längtar tills detta jäkla provet är över. Är väl medveten om att det är frivilligt, men känns inte så frivilligt när man behöver det för att sina chanser att komma in på utbildningen man sökt. Allt detta pga att jag struntade i matten på gymnasiet och fick IG, vilket betyder att nu när jag pluggat upp den är jag i en annan urvalsgrupp inför att söka utbildningar. Så mina vänner, är det någon som möjligtvis går i skolan fortfarande.. TA DET SERIÖST. För hade jag fått spola tillbaka tiden hade jag varit mer seriös med betygen, för det är banne mig inte roligt att plugga upp betyg (även om det bara är i ett ämne) och göra högskoleprov för att kunna utbilda sig till det man vill.
Enough said.
Efter jag hämtat Mikki på flygplatsen och släppt av henne åkte jag direkt till biblioteket för att få något gjort. Är så mycket enklare att fokusera när man är på bibblan, är sån tyst och lugn atmosfär. Perfekt! Varit hemma ett tag nu för att ladda batterierna med mat, men tänkte försöka hitta ork och styrka till att sätta mig och plugga lite mer här hemma medan det fortfarande är ljust ute.

always be kind.

Gillar

Kommentarer

Sara
,
hejsan! hur har ekonomin ändrats sedan du flyttade hemifrån? sparar du och din kille pengar varje måndad eller gör ni de på eget håll? isf, hur mycket?ja hur lägger man upp allt med mat osv
johannahansson
johannahansson,
Hej!
Den har väl egentligen inte ändrats så mycket mer än att jag inte kan spara lika mycket varje månad. Är ganska ekonomisk och försöker inte slänga pengarna på onödiga saker, men då man helt plötsligt har en hyra att betala som är ganska hög och även köpa mat själv osv. Så det som blivit är att jag inte kan spara lika mycket som jag kunde innan helt enkelt. Vi sparar på egna håll 😊 Hur mycket jag sparar varje månad är tyvärr inte något jag vill gå ut med, hoppas du förstår.

Men när det gäller mat så har vi i nuläget gjort så att vi swishar till den som handlat. Men tanken är att fixa ett konto tillsammans där vi sätter över pengar till hyra och mat osv varje månad, så använder man sig av de när man köper saker till hemmet och som rör oss tillsammans.
nouw.com/johannahansson