BEGRAVNING

LOVE

Godmorgon efterlängtade fredag!

En ledig fredag, välbehövligt efter en tuff vecka.. Dock inte den roligaste anledningen till att vara ledig, då begravning står på schemat. Har sådan ångest och har haft hela veckan, velat mellan besluten "ska jag gå eller ska jag inte gå?". Har redan varit på en riktigt tuff begravning detta året och hade inte räknat med en till detta året. Hatar begravningar, speciellt när det är någon som är för ung för att dö redan. Självklart är det tufft att gå på en begravning när personen är i 90 års åldern, men det är ännu tuffare att gå när personen är jämngammal eller inte ens fått fylla 60.

Det kommer bli en tuff dag, för även om vi inte träffats på senare år så är det en person som betydde väldigt mycket för mig när jag var liten. En person med så mycket kärlek och värme, en person som var så positiv och godhjärtad att du aldrig mådde dåligt i närheten av henne. Glömmer heller aldrig när vi för första gången skulle sminka oss till ett skoldisco, med en neon rosa ögonskugga inköpt på Åhléns just för detta tillfället gick så fel att bara Mia kunde komma till undsättning med sitt smink och göra en snyggare än någonsin när man var en liten skit på 11 år.

Alla minnen och stunder som vi spenderade i huset hemma hos dem är så klara att det känns som det var förra veckan.always be kind.

Gillar

Kommentarer