ALLT ANNAT ÄN RÄTT

DAILY, TRAINING & HEALTH

Godmorgon alla pigga!

Idag är jag långt ifrån pigg, vaknade upp helt mörbultad och med ont i huvudet. Så var första dagen jag kände att jag hellre tog sovmorgon än att gymma innan jobbet. Men intalade mig hur skönt det skulle vara att slippa träna efter jobbet, så det var bara på med träningskläderna och iväg. Men tror det var en klockan som betydde ”fortsätt sov”.

För först missade jag min spårvagn, när spårvagnen väl kommer så hoppar jag bara på..... Osmart nog, glömmer jag kolla vilken spårvagn det är. Tycker jag åkt lite långt och kollar upp, ser då bensinmacken som jag brukar ha i ryggen annars framför mig nu. Tittar på displayen på spårvagnen där det står nästa Hjällbo. Är alltså på 8an påväg till Angered när jag ska vara på 6an påväg till Kortedala. Tror ni Hjällbo är nära? Nej, utan 6 minuter lång sträcka från förra hållplatsen.

Så nu har jag varit ute i Hjällbo, hoppat på 8an åt andra hållet och får åka ner till Gamlestadstorget och byta spårvagn där innan jag kan ta mig ut till Kviberg.... Asså vilken jäkla morgon. Aja, får korta ner gymtiden lite bara och köra så gott det går innan jag måste åka till jobbet.

Hoppas ni andra får en bra start på morgonen <3

always be kind.

Gillar

Kommentarer