A TRIP TO NYC

TRAINING SCHOOL

Vilken fantastisk kväll och eftermiddag vi har haft. Dock flög tiden förbi och man hade ju gärna haft några dagar till att uppleva NYC, men det får bli någon annan dag. Vid 13.45 skulle alla vara på bussarna, men det kunde man ju räkna ut att folk inte skull vara.. Så bussarna rullade inte förrän 14.15 och vi åkte in i fullständigt ÖSREGN. Det var knappt man såg ut genom rutorna och vi insåg att vår eftermiddag skulle vara förstörd, men icke. När vi kom till vårt första stopp i Battery Park för att kolla på Frihetsgudinnan sken solen och det var riktigt varmt ute. Så vi tog en massa foton innan det var dags att hoppa på bussen igen..

När vi hoppat på bussen igen var det dags för vår guidade tur. Antingen är alla amerikaner super hypade eller så träffar vi bara dem absolut härligaste.. För vår guide var hundra gånger mer exalterad än vad vi var, haha. Så härlig och gjorde det verkligen bra. Efter ett tag stannade vi för att äta och hon tipsade oss om sina bästa restauranger. Jag och Melissa trotsade dock detta och hittade istället ett litet pizza ställe. Det var inte ett dåligt ställe vi hittade kan jag lova.. Blivit utsett till NYC bästa pizza tre år i rad och inne på väggen hängde de bilder på alla kändisar som varit där och ätit. Bland annat systrarna Jenner och Pia Mia, Mike Tyson, Matt Long och massa andra riktigt kända personer. Sedan testade vi även på Molly's Cupcakes, ett ställe vår guide tipsat om som tydligen har NYC's bästa cupcakes. Jag tog en med Créme Brulée, MY GOD. Det var alltså en vanlig muffins med créme brulée täcke över och om du krossade de så var det innehållet av créme brulée där under.. Förstår ni hur gott?

Sedan rullade vi vidare genom gatorna utanför Manhattan, dem man inte går och ser själv mer eller mindre. Och valde att hoppa av i Bryant Park för att gå sista vägen till Rockefeller Center för att se mer. Och snacka om att det var värt de.. Precis när vi ska gå in på fifth avenue så kommer det en hop on hop off buss med filmkameror på, som att dem filmar till ett tv-program eller liknande. Tills jag hör Sammy säga "It's Jason Derulo". Jag och Melissa börjar skrika och är helt till oss, så vi hinner inte ens få upp kamerorna och resten av gruppen står som frågetecken och undrar vad vi skriker åt.. haha.

Sen var det dags för Top of the Rock, WOHO. Där var det som en säkerhetskontroll du gör på flygplatser. Du får lägga väskan i en låda och gå igenom en metalldetektor helt enkelt. Även här var personalen som super härliga. Den enda säkerhetsvakten fick hela kön att börja sjunga, hur skön som helst. Och när vi väl kom upp? VILKEN UTSIKT. Så fint, man fick ju gåshud.

När vi kände oss klara på Top of the Rock ville vi vandra vidare till Times Square och snacka om att jag kände mig som en äkta NY-bor när jag förstod systemet och hittade där emellan. Så vi plockade med oss Maré (världen underbaraste nyfunna vän från Sydafrika) bort till Times Square och tog ett stopp på vägen i en NY Yankees affär, där lyckades även jag och Melissa bli varsin keps rikare. Tillslut anlände vi till vår destination och vi gick runt och fotade som galningar, tjötade lite gött med en polis och tog kort med Spiderman.

Efter Times Square hade klockan blivit rätt mycket och vi var tvungna att gå mot Empire State Building där bussarna skulle hämta upp oss. Så efter en ganska seg men ändå härlig bussresa tillbaka till Long Island och skolan där alla satt och sjöng med till musiken som spelades på radion ska det snart bli skönt att sova. Måste bara packa väskan och göra mig iordning för natten så ska jag gå och lägga mig. För imorgon är det fredag och det betyder CHICAGO. Imorgon flyger jag alltså till min värdfamilj, lite nervöst men så spännande och roligt.

Godnatt för en sista gång från en hård säng och ett rum utan AC. Har en hel drös bilder på GoPron, men dem kommer upp så fort jag har bättre wi-fi. Vilket jag förhoppningsvis kommer ha hos min värdfamilj..

always be kind.

Gillar

Kommentarer