VÅRT NYA HEM

Skaplig utsikt från sovrummet <3

Att få vara ledig en måndag kändes som en lyx man inte var van vid. Så jag passade på att springa fram och tillbaka till tvättstugan hela förmiddagen för att få undan all tvätt. Sedan lagade jag en snabblunch innan jag körde ett HIIT & Core pass hemma. Tog en dusch, packade ner de sista och tog sedan tåget in till stan för att möta upp Lucas. Framöver kommer vi bo tre dagar i veckan hos Lucas mamma inne i stan för att det ska underlätta för mig med min praktik då den är i Borås. Egentligen skulle jag haft praktiken på plats full arbetsveckan, men eftersom Corona fortfarande existerar kommer vi därför bara vara på kontoret två dagar i veckan och köra resterande dagar hemifrån men med daglig kontakt över datorn. Så tisdagar och onsdagar när jag ska vara i Borås passar vi på att sova här helt enkelt. Tar ändå 1 h 45 min från dörr till dörr, men bättre det än med över 2 h som det skulle tagit från Kungsbacka.

När vi kom in till stan slängde Lucas ihop en kyckling och nudelsoppa som var riktigt god, den ser kanske inte jättelockande ut. Men oj så god den var. Efter de ställde jag mig för att fixa matlådor, i detta 60 Days Challenge som jag kör nu får man med både träningsschema & kostschema, så det är väldigt skönt och underlättar en del. Då är det kostschema för frukost, lunch, 2 mellanmål och sedan är middagen valfri. Perfekt upplägg! Men nu ska jag faktiskt ta och sova så man känner sig fräsch och utvilad första dagen imorgon. Iiiih, spännande. Är lite nervös, men ska bli så kul.

Godnatt <3

always be kind.

Gillar

Kommentarer

60 DAYS CHALLENGE

Ett av mina mål inför hösten var ju att komma igång med träningen och är jag inne i en bra period i livet så behöver jag ingen hjälp med att hitta motivationen. Men jag kände att jag behövde en liten extra kick att köra igång och ha något att kämpa för. Så nu har jag helt enkelt gått med i Mimmi Kapell's "60 Days Challenge". Ska bli så kul, grymt taggad och ska verkligen köra det till 100%. Så förutom att ni kommer få hänga med på praktiken via bloggen får ni nu även hänga med på detta. Försöker intala mig själv att om jag delar med mig av de här så har jag lite mer press på mig att faktiskt lyckas och vi kan peppa varandra till en höst där vi tränar och mår bra.

always be kind.

Gillar

Kommentarer

HAPPY SNEAKERS

NEW IN

Dessa fick jag med mig hem i fredags från Scorett's rea. Super nöjd verkligen, passar till de mesta och livar upp en outfit till 100! Att de dessutom var 50% på dem klagar man ju inte direkt på. Sedan var de även grymt sköna på och lätta, så känns knappt som man har skor på sig.

always be kind.

Gillar

Kommentarer