MINDRE ÄN 48 H KVAR

DAILY

STATUS RESVÄSKA: ......

Vi åker alltså om mindre än 48 h och resväskan ser just nu ut såhär. Tanken var att jag egentligen skulle jobba lördag denna veckan, men det blev lite mer än så. Så när vi blev klara med årets sista inlämning i onsdags så gick jag direkt över till jobb och har därför haft stängningen dessa två senaste dagarna. Sitter just nu i soffan och funderar ut vad som ska ner i väskan och ska sedan försöka packa klart allt som går redan idag. Imorgon jobbar jag nämligen 12-17, ska försöka hinna köpa lite julklappar mellan 10-12 och sedan ska vi fira jul hos pappa innan vi flyger på söndag morgon. Känner just nu stress stress stress, men det är ju som vanligt då. Nu är iallafall prio 1 resväska.

Ha en fortsatt trevlig fredag <3

always be kind.

Gillar

Kommentarer

DECEMBER

LOVE

Min absoluta favoritmånad är här!
Jag älskar allt som har med julen att göra - dekorationer, snö, musik, godsaker osv. Jag har julpyntat här hemma, gjorde de i söndags och det är så mysigt nu. Det allra bästa är ju att vakna på morgonen när det är mörkt ute, sätta på tv:n och julkalendern samtidigt som all mysig julbelysning lyser. Hoppas på att det kommer snö både i Sverige men framförallt i Boston lagom till julafton.

always be kind.

Gillar

Kommentarer

MITT MYSIGA SET

DAILY

Total förälskad i mitt nya set! Lever i de <3

Sitter just nu på tåget påväg ner till skolan för i mina ögon världens onödigaste dag. Vi har seminarium 10-11. Alltså det är ju verkligen inte värt som pendlare att åka ner för endast 1 h. Men men, det är ju obligatoriskt. Så inte så värst mycket att göra åt saken. Hann dessutom med ett tidigare tåg än räknat, så ska försöka få lite andra skolsaker gjorda innan de och sedan ska jag hem och kolla Sverige-Kina.

always be kind.

Gillar

Kommentarer