LÖRDAG & SOL

DAILY

GODMORGON LÖRDAG & GODMORGON SOLEN!

Kommer knappt ihåg senast jag såg solen, har varit en månad av konstant mörker och regn känns det som. Detta är de vädret jag varje år önskar att hela december består utav. Så där isigt, kallt och krispigt ute samtidigt som solen lyser. Därefter är det ju bara ett plus ifall de även ligger snö på marken, utan att de smälter då vill säga. Slask är ju något av de värsta vi har. Jag är iallafall tillbaka efter en längre paus. Jag har jobbat, pluggat och haft noll energi. Kroppen har sagt ifrån och strejkat helt enkelt. Men efter att alla tre inlämningar som skulle in i torsdags nu är inskickade känns det lite lättare. Även om december överlag kommer vara den tuffaste månaden och jag om en vecka igen kommer vara helt förstörd så känns det skönt att vara tillbaka här och skriva av sig lite.

Hur ser eran lördag ut? Vi vaknade precis här hemma och ska göra lite frukost innan det är dags för Sveriges VM-premiär i handboll. Så glad att de drar igång lite handboll nu igen som man kan kolla på. Däremot inte jättekul att de är i Japan, så senaste tiderna dem spelar på dagarna är 12.30 svensk tid. Och i eftermiddag ska vi fira lill-jul med Lucas familj då vi alltid gör det i slutet av november eftersom vi är på olika platser på julafton. Annars blir det bara en lugn kväll då jag ska jobba imorgon.

always be kind.

Gillar

Kommentarer

VART FIRAR VI JUL & NYÅR?

LOVE

Mitt i all tentaångest och stress förra veckan passade vi på att boka resa till Boston över jul och nyår. Det ska bli så mysigt och jag längtar otroligt mycket. Vill åka NU! Bara ta det lugnt, shoppa, mysa och vara LEDIG. Behöver detta så mycket. Här nedan är lite bilder från förr förra julen som vi firade där över.

always be kind.

Gillar

Kommentarer