HELGEN I BILDER

Tog mig till gymmet i totalt ösregn för ett morgonpass. Helt klart de jobbigaste jag någonsin gjort, fortfarande träningsvärk och knappt kunnat gå sen dess.

Full fart hem efter jobbet 20.30 för att hinna med tåget in till stan. Åt middag på Harry’s tillsammans med mamma, Ludo, Jocke och Linus. Tog sedan ett drinkstopp på Clarion innan vi gick vidare till Star Bowling.

Att jag är klantig borde ju alla veta vid detta laget. Så självklart råkade jag svinga ett utebord på jobbet rätt in i benet och har nu världens bula och blåmärke. De andra blåmärket fick jag komiskt nog också från ett bord, men de gick jag in i. Tror ni bord har något emot mig eller?

Igår vaknade vi inte förrän 12.30, tog oss ut till soffan där vi låg resten av dagen utan att röra oss en millimeter. En perfekt söndag enligt mig!

always be kind.

Gillar

Kommentarer

ÄNTLIGEN JULMUST

Godkväll!
Har inte gjort många knop idag, det är helt sjukt hur trögstartad jag är på dagen ifall jag inte har någon planerat. Låg på soffan fram till 16 och kollade One Tree Hill som jag precis börjat kolla om och tillsist fick jag tummen ur och tog mig till gymmet. Blev ett 30 minuters booty move pass och avslutade sedan med 15 min cardio. Så nu ligger jag här på soffan med gott samvete över att jag gjorde åtminstone en vettig sak idag, har ätit en god middag och dricker julmust till Furious 7.

always be kind.

Gillar

Kommentarer

TACO-TORSDAG

DAILY

Godkväll godingar!
Kom hem från min lillebror för en stund sedan, vi var där på taco-kväll tillsammans med familjen nu när mamma är hemma och hälsar på i en vecka ungefär. Förutom de hade vi seminarium idag i skolan, så vart en ganska lugn dag där vi dessutom hade eftermiddagspasset 13-16. Tog därför sovmorgon, städade lite hemma och gjorde mig iordning i lugn och ro innan jag åkte till skolan. Skulle egentligen tränat också, men la mig istället på soffan när jag kom hem från skolan och tog några cold kills (världens bästa!) för att mota det sjuka i min kropp som kan vara på väg. Trots att jag helst av allt vill lägga mig och internetshoppa lite nu så tror jag faktiskt att det blir sängen istället, kan behöva all sömn jag kan få för att inte bli sjuk. Hatar att bli sjuk när man kommit in i en bra träningsperiod...

always be kind.

Gillar

Kommentarer