CAIA COSMETICS

NEW IN

BABES BABES BABES...
Både här och till alla i min närhet har jag ju tjatat om hur mycket jag vill ha denna magiska ögonskuggspalett med tillhörande borstar och mascara och nu är det äntligen mitt alltihopa. När Lucas kom hem från USA hade han passat på att beställa hem den och plockade upp den samma dag och vad är Bibbz Signature Eye Palette utan sina borstar? Så när Sofia skrev förra helgen att mascaran kommit in igen (japp, hon hade hört mitt tjat) så beställde jag hem både borstarna och Bibbz Boom Boom Lashes. Alltså tror inte ni förstår hur bra allt detta är. Utan tvekan det bästa jag använt, värt varenda krona.

#bestofnouw

always be kind.

Gillar

Kommentarer

BRÖLLOP

LOVE

Efter dagar med stress, trötthet och lycka så är det nu tillbaka till verkligheten. Så tänkte köra en snabb tillbakablick de senaste dagarna vad som har hänt innan jag måste sätta mig och ta igen allt tentaplugg som jag totalt struntat i sen i tisdags (aj aj aj.....).

Fredag

Vi gick upp tidigt för att åka in till Göteborg och möta upp gänget som skulle hjälpa till med allt inför bröllopet. Det gjordes allt från fotovägg, blåsa och knyta ballonger till att göra buketter och förbereda dukningen. Höll på från tidig förmiddag till sent på kvällen och var inte hemma förrän vid 23. Då skulle jag fixa med BUS, packa, förbereda håret, se vad jag skulle ha på mig och ändå komma i säng tidigt.

Lördag

Klockan ringde vid 6 och jag var DÖDSTRÖTT. Hade inte hunnit BUSa mig så fick vara blek helt enkelt, håret var förberett men inte helt klart och vid 7 rullade vi inåt stan för att göra oss iordning.

När vi gjort oss iordning och var redo att åka till Palmhuset där vigseln skulle vara kom Lucas och Nico för att hämta oss så åkte vi ner tillsammans och började förbereda det sista innan alla gästerna kom och vigseln skulle börja.

Alltså ser ni hur fint detta är?
Där uppe på balkongen hölls vigseln där Adrian & Cecilia stod vid räcket och vi andra satt på bänkar och blickade ut mot både dem och hela Palmhuset bakom med alla möjliga sorters träd.

Nico & Emma <3

Nico, Mikki & Lucas <3

Går inte beskriva med ord vad jag känner för denna människan!
Världens finaste <3

Brudgummen & hans bror hela vägen från Argentina!

Fina brudparet <3

Jorge, Andrés & Emma <3

Fina Cecilia och ett kort med loggan som jag gjort till kortet dem fick av oss i present med SPA.

Familjen Groglopo <3
Är så glad att jag fick äran att vara med och fixa och delta under denna speciella dagen och att dessutom få känna mig som en del av familjen på riktigt. Känns nästan som jag gifte mig in i familjen samtidigt då jag fick träffa alla människor som betyder något extra för dem. Och att vi dessutom festade á la Lationstyle var SÅ KUL. Men en sak som är säker är att jag behöver lära mig spanska och det är NU.

always be kind.

Gillar

Kommentarer

DEN STORA DAGEN

DAILY

Dagens bröllopsfrukost!
Vi sitter redan i bilen påväg i till stan, medan Lucas och hans bror Nico gör sig iordning med sin pappa så gör jag och Emma (Nicos flickvän) oss iordning hos Lucas syster Mikki. Tanken var champagnefrukost men vart så hungrig att jag köpte lite innan på Cirkel K och dessutom glömde champagnen hemma. Men om man måste glömma något så var väl den det bästa att glömma egentligen. Är så taggad på detta, trots extrem trötthet och en miljon saker att fixa idag.

always be kind.

Gillar

Kommentarer