NYP MIG

DAILY

Som rubriken lyder, NYP MIG. Är på så bra humör och är mer tacksam för livet än någonsin, varför vet jag inte riktigt. Inget speciellt som hänt. Men tror två lediga dagar med strålande sol och saltvattensbad har satt sina spår på både kropp och själ.

Klockan är snart 22 och jag sitter på balkongen i morgonrock med ett glas vin och musik i öronen och bara njuter av livet. Det är fortfarande såpass varmt ute att du inte fryser och detta är ju precis det som är en av favoritdelarna med den svenska sommaren när den visar sig från sin bästa sida.

Spenderat dagen ner i Korshamnsviken med podd och ljudbok i öronen, orkade inte riktigt läsa utan ville bara ligga och njuta. Och om jag gjorde de? Det kan jag lova er. Åh, vill att varje dag ska vara som denna. Men imorgon är jag tillbaka på jobbet för 5 dagar i sträck igen under sommarens varmaste dagar. Får försöka njuta av solen innan och efter mina pass.

Tog även en sväng inom mamma för att hämta massa grejer som hon inte skulle ha med sig till Grekland, så har nu till onsdag att fixa plats åt detta innan Lucas kommer hem. För han kommer bli GALEN om han ser att jag har ännu mer kläder och väskor än när han åkte och redan då tyckte han att jag behövde göra mig av med saker för att det inte får plats.. haha. STRUGGLE!

MEN, positivt med detta är att jag har gjort en bloppis sida på Instagram där jag kommer sälja allt från skor, kläder, inredning och väskor. Så in och följ bloppis.johannnah på Instagram, den är ännu inte uppdaterade med några kläder. Men ni får ju vara redo såklart, ska försöka få ut lite redan denna veckan.

Gillar

Kommentarer

DAGENS

LISTS

Dagens humör: Är så taggad på livet och en ledig dag. Har dessutom ett pirr i magen som suktar efter att få veta vad framtiden har att erbjuda.

Dagens mående: Vaknade upp med huvudvärk och den sitter fortfarande i, men annars börjar förkylningen gå framåt. Endast dåligt på morgonen & kvällen nu!

Dagens borde: Borde V E R K L I G E N storstäda lägenheten och då menar jag verkligen storstäda. Känns som den inte fått sig kärleken den behöver sedan stenåldern.

Dagens frisyr: Saltvattenslockar med favoritdiademet.

Dagens smink: Inget smink i hopp om att bättra på brännan.

Dagens klädsel: BIKINI.

Dagens planer: Ska fortsätta ligga vid havet och läsa en bok, njuta av min lediga dag och bara ta dagen som den kommer.

Dagens materiella vill ha: CAIA ögonskuggspalett, GE MIG TACK <3

Dagens beroende: Jordgubbar & grädde. Kan man äta de till frukost, lunch och middag är frågan?

Dagens längtan: Tills skolan börjar faktiskt, kollade igenom bilder och fick en sådan extrem längtan. LUCAS är också en längtan, nu kan han faktiskt komma hem från USA. Suger att vara ensam nu :((((

Gillar

Kommentarer

SUMMER LOVIN

DAILY

Äntligen en ledig dag och jag satte mig i bilen för att åka ner till Kullavik och mysa med detta lilla knytet. Hur gullig får man bli då? Så liten och söt.

Vädret var inte de mysigaste när jag vaknade, men så småningom sprack det upp och blev strålande sol med tryckande värme. Så efter lite fika ute i solen tog vi en promenad till mitt favoritställe för att bada. Detta är mitt absoluta favoritställe att bada på i Sverige.

Svängde förbi affären på vägen hem och inhandlade det som behövdes till middagen och njöt sedan av den på balkongen med Suits i bakgrunden. Nu har jag precis ätit lite jordgubbar med grädde, om inte det är sommarkänslor så vet jag inte vad. Absoluta favoriten!

Men nu tänkte jag bädda ner mig i sängen med lite tända ljus och läsa en bok. Älskar ju att läsa böcker, men känner inte riktigt att man har tiden till de. Så nu ska jag ta tiden till de och hoppa över serierna lite då och då för att läsa istället. Om ni har några tips på bra böcker (helst romantik) så får ni hemskt gärna tipsa mig om dem.

Gillar

Kommentarer