SUMMERON INSPO

INSPIRATION, FASHION

En vecka kvar till Summeron och jag är så jäkla taggad. Men nu kommer vi ju till den svåraste delen..... Vad i hela världen ska man ha på sig? Sitter just nu och letar inspiration konstant på både Instagram och Pinterest. Man vill ju vara på samma coola nivå som dessa ovan liksom.

Bilder: Pinterest.

always be kind.

Gillar

Kommentarer

KICK-OFF

DAILY

Denna veckan var det dags för kick-off med jobbet och vi åkte därför en grupp på måndagen och en på tisdagen in till Liseberg med en stor buss för att köra 5-kamp.

Mitt lag hamnade på en stabil mitten plats, nämligen 5 av 10.

Efter 5-kampen passade vi på att använda både våra expressbiljetter och lyckohjuls kuponger innan det var dags för middag.

Åt tvårätters på Tyrolen och hade prisutdelning.

Sedan sprang vi runt som barn och både åkte flera attraktioner och spelade på lyckohjulen innan vi skulle ta bussen tillbaka till Varberg. I mitt fall blev det att jag tog tåget till Kungsbacka istället för att slippa åka fram och tillbaka.

always be kind.

Gillar

Kommentarer

MORGONSTUND

DAILY

Godmorgon höll jag på att säga!
Men det är godmorgon för mig som gick upp vid 12 och sedan åt frukost i soffan framför Younger innan jag cyklade till tåget vid 13. Man kan ju säga att jag var trött och behövde sova ut. Somnade innan 12 igår framför filmen i sängen och sov mig sedan igenom 6 st alarm från 8-12. När jag kom till tåget så var de inställt, så sitter istället på ett senare tåg ner till jobbet nu och hoppas på att inte bli allt för sen.

always be kind.

Gillar

Kommentarer