WESTYRAN, FÖDELSEDAG & CAMPUSFESTEN

EVENT MANAGEMENT

I tisdags när jag kom till Amanda så överraskade hon mig med detta, hur gulligt? Snacka om bra start på födelsedagen. Sedan var det dags för första dagen på Wårveckan, vilket är lite likt nollningen då man dricker fyra dagar i rad (HJÄLP!). Men annars är det mer för att fira att det snart är sommarlov, folk tar snart och våra kära event tvåor går ut på praktik till hösten och lämnar oss. Så fyra dagar av härligt häng helt enkelt, med olika teman och aktiviteter varje dag.

Sedan började den eviga stressen man har som student, haha. Varje gång det är något så har man det så förbannat stressigt, något som vi lever med när det gäller skolarbeten men även i Val d'Isere, på nollningen och nu Wårveckan. Extra typiskt studenter verkar de som! Vi började iallafall göra oss iordning för Westyran, vilket var första dagen på Wårveckan. Brännbollsturnering där lagen hade olika årtionden, vårt lag var Antikens Grekland. Vi vart inte missnöjda med temat ändå, både roligt och enkelt.

Kändes inte direkt som slutet på maj ute, snarare november. Men vad gjorde man inte för att ta outfiten till 100%, så man frös såklart rumpan av sig trots att vi spelade fyra matcher och sprang som galningar. När vi sedan spelat final käkade vi pizza som Academic Work bjöd på och drack bubbel innan det var dags för Campusfesten och prisutdelning.

Vilket jävla gäng alltså! Vi vann hela Westyran, vilken känsla och vilken perfekt födelsedag. Sedan fortsatte kvällen med dans och grymt sällskap.

always be kind.

Gillar

Kommentarer

PLUGGKVÄLL

EVENT MANAGEMENT

Mer exklusivt än såhär blir det inte en tisdag som denna!
Har varit i skolan sen halv 10 imorse och haft både lektion, suttit med grupparbetet, jobbat med min komplettering, min enskilda inlämning och sedan haft årsmöte och överlämning tillsammans med Campus & Co. Så egentligen är jag alldeles mosig i huvudet och vill inget hellre än att lägga mig och kolla film i sängen. Men istället sitter jag i soffan med saft och popcorn med Maria Wern på i bakgrunden samtidigt som jag pluggar. Kompletteringen är klar och inskickad, nu ska jag bara försöka hinna skriva så mycket som möjligt på den enskilda inlämningen som möjligt innan jag blir allt för trött.

always be kind.

Gillar

Kommentarer