HEMTENTA

EVENT MANAGEMENT, FLORIDA 2019

Klockan är inte ens 9 men jag är redan uppe och redo för dagen, måste bara vänta på att resten av huset ska vakna så vi kan äta frukost. Idag fick vi våran första hemtenta och jag är SÅ NERVÖS. Har inte ens kollat på den en, men med tanke på vad de andra skriver i våra messenger grupper så är den S V Å R. Tänkte därför sätta mig lite nu på morgonen innan solen når solstolarna för att kika på den, vet ju inte ens hur en hemtenta är upplagd. Men ska också försöka anteckna vad det är jag behöver läsa igenom från boken och artiklar så jag förhoppningsvis kan försöka läsa det från en solstol.

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

LIDO KEY

FLORIDA 2019

Vi var inte hemma från bion förrän nästan halv 3 inatt då filmen innan var försenad och vår film var 3 timmar lång. Därför tog vi oss lite sovmorgon imorse och åt sedan frukost på ett lite mer oglamoröst sätt än tidigare. En tallrik flingor och macka med ett stekt ägg samtidigt som jag fixade med lite artiklar som behövdes skrivas ut, så jag kan få något plugg gjort. Sedan styrde vi bilen till St. Armands och Lido Key. Herregud säger jag bara! SÅ FINT. Hade man inte Florida feeling innan fick man de garanterat nu. Vi ville lägga oss längre ut än själva beachen där alla åker till, så vi tog oss allra längst ut på udden kan man säga. Obeskrivligt fint.

Efter några timmar på stranden ställde vi bilen vid St. Armands Circle för att gå runt och kika lite. Målet var även att hitta något att äta då magarna kurrade som små monster.

Vi hittade Rico's Pizzeria inte allt för långt bort och delade på en helt magiskt god large pepperoni pizza. Vi var båda ganska överens att det är dags för Sverige att införskaffa sig detta. Älskar våra pizzor hemma, inget kan ta de ifrån en. Men en äkta pepperoni pizza, det är något speciellt. Ingen sås behövs, den är perfekt som den är. Och ja, jag vet att de finns salamipizzor. Men nej, det är inte samma sak som dessa här i USA.

Mätta och runda åkte vi tillbaka hem som två brända tomater (ja, solen vart ju tydligen extremt stark idag och det blåste), men vad ska man säga? Hellre lite röd än vit, då ser man ju att det har hänt något i varje fall. Just nu sitter jag bredvid poolen och bara myser med alla möjliga ljud i bakgrunden, allt från syrsor till tvättbjörnar. Men tänkte gå in och lägga mig i sängen och kolla en film innan det är dags att sova. Dels för att jag vill komma upp tidigt imorgon och spela tennis (ABSTINENS!!!) men också för att jag har en spindel snett ovanför huvudet som jag är livrädd för.

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer