MOT VAL D’ISERE

VAL D’ISERE

Vid 7.30 imorse rullade bussen från Varberg ner mot Frankrike och Val d’Isere. Vi har hunnit ta oss med färja från Sverige till Danmark och sedan genom Danmark och färja till Tyskland. Så just nu rullar vi igenom Tyskland och stämningen på bussen är fortfarande härlig. Sen när jag kommer däcka är en bra fråga.. Gick nämligen upp vid 4.15, men ska försöka hålla mig så länge som möjligt innan jag somnar. Förutom att alla tjötar sönder så har jag laddat ner en massa offline avsnitt av Chicago PD, så ska nog klara av att hålla mig vaken några timmar till.

Gillar

Kommentarer

HEJ IGEN

DAILY

OKEJ, vill börja inlägget med att förklara varför jag inte uppdatera. Nåtts av besvikelsen att jag inte är lika aktiv längre. Finns två orsaker till de... Nummer ett är att jag haft SÅ förbaskat mycket i skolan, känts som jag kvävts långsamt av panik över att de är så mycket. Nummer två är att jag gått runt ständigt för att hitta någon slags inspiration och motivation till vad jag ska skriva om. Känns som det just nu blivit ett inlägg om dagen som är inprincip "Hej det här har jag gjort idag. Hej då". Men nu har jag väl en lösning på båda dessa problemen skulle jag tro.

Äntligen skrivit klart min akademiska rapport och skickade in den precis, mitt huvud spränger för jag är så trött. Somnade på soffan vid 1 inatt, då gick ögonen i kors och jag orkade inte skriva ett ord till. Vaknade utav mig själv vid 6 imorse, frågan är om det var pga att jag undermedvetet insåg att Lucas försovit sig och jag var tvungen att väcka han? haha. Vaknar man 6 och känner sig utvilad efter åtminstone 5 timmars sömn i sin nya super extremt sköna soffa (alltså ni förstår inte!!!) och har en rapport att skriva klart, då somnar man inte om. Så satte mig i soffan och kämpade i några timmar med att hitta resterande 600 ord som behövdes, tror efter denna rapporten att jag bevisat betydelsen för ordbajsa.

Lösningen på mitt andra problem med inspiration och motivation startar imorgon. Då åker vi till Val d'Isere och helt plötsligt kommer jag ha en vecka där jag kommer samla ihop löjligt mycket bilder. Därefter är jag ju hemma i ungefär 1,5 vecka innan jag åker till Florida och där kommer det bli ännu bättre uppdatering kan jag garantera. Så det kommer! Snacka om att det ska bli välbehövligt med semester nu.

Men först ska jag ta en promenad i de härliga vädret till gymmet för att röra lite på mig, inte varit utanför lägenheten sen i tisdags. Så känner mig helt instängd. Suttit och skrivit på den där jäkla rapporten inprincip varenda vakna minut de senaste dagarna. Så ett sista gympass innan vi åker vore skönt. Sedan ska jag hem och packa, ta mig förbi affären och handla en massa saker, hämta ut skidorna, hinna mysa lite med Lucas innan han kör mig till Amanda och Johan där jag ska sova inatt. Bussen rullar 7.30 från Varberg imorgon, 30 h i en buss väntar därefter. Är man taggad eller? Aldrig suttit 30 h i en buss, så lär väl gråta så småningom.. haha.

Om ni undrar vilka som kommer vara snyggast i backen så är det vi med ankunderställ såklart!

Gillar

Kommentarer

TIDSOPTIMIST VS TIDSPESSIMIST

DAILY

Jag må vara en tidsoptimist, men idag slutade de upp med att jag var en tidspessimist utan dess like. Och inte med minuter eller timmar, utan dagar. Fast det klassas väl snarare som världens missförstånd.. Min chef skrev ett sms i början av veckan "Hade du haft möjlighet att komma in mån, tis eller torsdagsmorgon den veckan?" då smsar vi alltså om en vecka i maj då jag behövde vara ledig en dag pga tenta. Men självklart läser jag det som DENNA veckan istället för DEN veckan. Så vart tror ni jag står 7.30 imorse? Jo, utanför jobbet. Inte en människa där, förutom städerskan som släpper in mig. Försöker få tag på min chef och börjar nästan undra om hon försovit sig eller något, tills jag får ett svar. Stackarn är på skidsemester och där har jag försökt ringa och smsa henne tidigt på morgonen, alltså pinsamheten på den. Nu är jag ju iallafall uppe och kan göra något vettigt av denna dagen, så åkte till skolan för att sätta mig och skriva på min rapport. Bra ändå! Men är ju rena zombien själv, så får se hur länge energin som inte finns håller i sig.

Gillar

Kommentarer