PLUGGA UTE I SOLEN

EVENT MANAGEMENT

Här sitter jag på balkongen i bara träningstights och t-shirt och pluggar in för redovisningstentan, bränner skönt gör det också. Snacka om att en hel del ångest försvann bara sådär av att kunna sitta ute i solen och plugga. Vi har ännu inte skaffat oss några utemöbler, så har bäddat lite mysigt med filt och kuddar så jag inte ska sitta direkt på golvet. Detta motiverar ju en lite extra, att man kan kombinera något som egentligen är jättetråkigt med något som är jätte skönt. Ne, nu ska jag fortsätta plugga. Se till att ta vara på solen idag om ni kan. Dagar som dessa ger en så mycket energi! Älskar de.

always be kind.

Gillar

Kommentarer

MÖTE INFÖR KOMMANDE EVENT

DAILY

Sitter i skrivande stund på tåget påväg ner till Varberg för att möta upp Amanda. Vi ska ha möte med Varbergs torgvärd inför vårt kommande evenemang, TJOHO. Ska bli så roligt, vårt första egna evenemang som bara vi två skapat från grunden. Efter mötet tänkte vi sätta oss och plugga inför måndagens tenta. Usch, börjar verkligen krypa sig närmre nu. Lite smått ångest.. Men förhoppningsvis är det över på måndag.

always be kind.

Gillar

Kommentarer

WE ARE GOING TO.....

LOVE

Åh, jag lever fortfarande i en bubbla känns det som!
I fredags så pratade vi lite om påsken här hemma, ifall vi ska göra som tidigare år ifall Benka kommer ner och så kör vi ägglunken i Lindome som avslutas med påskmiddag hemma hos Dagny och Henrik. Lucas blir lite frågvis ifall Benka verkligen ska komma ner, om jag vet det säkert. Men inget fel med det, så efter maten säger han "jag måste gå och ringa morfar innan det blir försent". Vilket är helt naturligt tänker jag, de pratar ändå ganska ofta i telefon. Lite senare kommer han tillbaka och säger "jag hoppas det är okej att du inte träffar Benka i påsk, för du ska till FLORIDA". Lyckan och chocken samtidigt. Tänk vilken kille jag har! Världsbäst är han <3

Så v. 13 åker jag först till Val d'Isère i en vecka, kommer hem och är hemma ungefär 1,5 vecka innan vi åker två veckor till Florida och hälsar på Lucas mormor och morfar i deras Floridahus. Ska bli så mysigt och skönt! Behöver värme och semester efter alla dessa tentor jag krigat mig igenom.

always be kind.

Gillar

Kommentarer