EN EFFEKTIVARE FREDAG

DAILY

Klockan är inte ens 11 än och jag har hunnit vara mer effektiv än vad jag ibland är på en hel vecka. Var uppe redan vid 6 imorse för att gå till gymmet, sedan åkte jag hem och tvättade och diskade upp allt och städade hela köket. Vem är jag ens? Haha.. Så nu borde jag ju egentligen få ta det super lugnt hela dagen och bara vara, men icke. Sitter istället på spårvagnen påväg till jobbet för ett pass på 10 h, HEJA HEJA.

always be kind.

Gillar

Kommentarer

SISTA RYCKET

EVENT MANAGEMENT

Godmorgon solstrålar <3

Imorgon är det äntligen dags, SISTA TENTAN. Sedan är det en hel veckas ledighet innan våra nästa kurser drar igång, om jag ska njuta av de och ladda om batterierna så man hittar den där livsglädjen med skolan igen. För jag hittade ju istället glädjen till träningen nu under julledigheten, vilket är så skönt. Men nu ska vi bara hitta samma gällande skolan, vilket jag inte tror blir svårt med tanke på vilka kurser vi har de närmsta. Och så fort tentan är över imorgon ska jag börja packa flyttlådor, som jag längtat!!!! Men nu ska jag äta frukost innan jag går till gymmet och sedan ska försöka få pluggat sista ruschen.

always be kind.

Gillar

Kommentarer

FREDAGSTENTA

EVENT MANAGEMENT

Nu hade man ju helst av allt bara börja inlägget med ÄNTLIGEN HELG och att tentan är över. Men det är ju bara halv sanning, ena tentan är över men nästa är redan på tisdag. Och om jag pluggat något? NEPP. Får börja imorgon och hoppas det ger mig ett godkänt iallafall. Ångest på den. Måste erkänna att dessa två tentorna inte var så mycket prio, vilket är dåligt. Men orken har verkligen inte funnits där tiden innan jul. Men nu är jag supertaggad för de två nästkommande kurserna som är "Projektledning för Event" och "Event IT" - ÖVERLYCKLIG.

Men nu ska jag iallafall åka till gymmet för att köra ett pass innan det är dags för jobb. Glöm inte att Sverige har VM-premiär ikväll. Så ledsen att jag missar den!


Trevlig fredag på er <3

always be kind.

Gillar

Kommentarer