THE GREATEST SHOWMAN

TIPS, MOVIES

​"The noblest art is that of making others happy" - P.T Barnum

Får gåshud bara av att tänka på denna filmen, så bra var den alltså. Har velat se den sen vi var i USA förra julen och den gick på bio, men då fick jag inte Lucas att vilja se den. Nu ett år senare har han fortfarande inte velat se den, så igår tog jag saken i egna händer när jag såg att den kommit ut på CMORE och kollade ÄNTLIGEN på den. Är ni som mig sent ute och inte sett den ännu så borde ni verkligen göra det, den var riktigt bra. En mysig feel good film med tre favoriter som skådespelare!

always be kind.

Gillar

Kommentarer

SISTA ARBETSPASSET 2018

DAILY

HÖRRNI, DET ÄR BARA TVÅ DAGAR KVAR PÅ 2018!
Vart tog tiden vägen? Var det inte typ 2015 förra veckan? Som man inser varje vecka, tiden går ALLDELES för fort. Men men, innan det är dags för ett nytt år ska vi avsluta detta året med ett allra sista arbetspass. Tänkte att jag hade ett ganska kort pass att se fram emot, men så var det 9 h. Så låt oss kriga dessa sista 9 h och vill ni värma upp levern en aning innan nyårsafton tycker jag ni ska svänga förbi och ta ett glas... eller fem, funkar ju alltid att äta supergod mat också om levern behöver vila.

always be kind.

Gillar

Kommentarer

VILKEN DAG ÄR DET?

DAILY

Så här i juletider blir ju hjärnan helt lost när det gäller vilka dagar det är. Vem håller inte med mig att det var fredag i måndags när det var julafton? Och sedan blev det ju såklart lördag på juldagen och på annandagen hade vi en härlig söndag med precis de känslor man känner varje söndag, förutom att man har jullov (ja, jag intalar ju mig själv att jag inte behöver plugga till tentorna och kan vara ledig). Så att det idag är fredag, IGEN är ju hel knasigt. Har dagen till ära både hunnit med att träna, äta lunch och kika efter nyårsklänning med Sofie och sedan mötte jag upp Louise på en kvällsfika och en runda på stan för att kika efter lite saker till nyår. Tur som bara den hade man och hittade alltihop och är där med klar, så skönt. Kan man slappna av fram tills nästa stress börjar på måndag. Tanken var att sätta sig och plugga nu, men energin är aningen låg för de så ska istället lägga på mig i sängen och kolla film hade jag tänkt och försöka sova någorlunda tidigt så man orkar upp och träna innan jobbet imorgon.

Trevlig fredag finisar <3

Dålig på bilder, så fick bli en gammal bild från när träningen var livet!

always be kind.

Gillar

Kommentarer