NÄR MAN ÄR SOM MEST PRODUKTIV

DAILY

Min hjärna fungerar bättre på kvällen och natten, så fort det blir mörkt ute går min kropp in i workmode och det är oftast då jag är mest produktiv när det gäller tänkandet. Så att jag nu sitter och har världens flow i mitt pluggande är ju inte direkt förvånande. När det gäller andra saker har jag varit rätt produktiv idag överlag, hunnit med att tvätta tre tvättar emellan allt plugg. Varit nere i Varberg för första mötet angående VINTERSITTNINGEN. Är så taggad och glad över att få vara en del av att styra upp detta, är ju verkligen detta jag brinner för. Förutom detta hann jag även med att sitta lite på Espresso House och plugga, vilket jag verkligen tyckte om. Inte lika tråkigt och tyst som att sitta ensam hemma eller på biblioteket och plugga. Lite mer livat, men ändå inte för livat och hela tiden omgiven av människor. Nu har jag bäddat ner mig i hörnet på soffan med ett stort dubbeltäcke, en stor kanna saft, tända ljus och tvn på i bakgrunden för att göra klart så mycket jag bara orkar på min rapport innan jag ska sova.

always be kind.

Gillar

Kommentarer

MINA BÄSTA HÖSTTIPS

TIPS

Vänner och familj 

Omringa dig själv med människor du trivs bra med och som höjer dig. Hösten i sig kan bli ganska lång, mörk och ibland deprimerande. Då är det viktigt att man umgås med vänner och familj som gör den ljusare och gladare.

En mysig garderob

Hur många gånger har vi intalat oss själva att garderoben från förra hösten inte funkar längre?
Att vi behöver byta ut hela och bara införskaffa oss en massa nytt. Men plånboken sätter stopp, för det är ju lite orimligt att byta ut en HEL garderob. Försök göra dig av med kläder du inte vill ha längre och köp sedan nytt. Du får samtidigt extra plats, tjänar lite extra pengar och gör någon annan lycklig med nya kläder.

Netflix

När det blir mörkare och kyligare ut kan man ju med gått samvete bädda ner sig i soffan eller sängen med Netflix som sällskap. Förutom ganska bra utbud (är man en nörd som mig har man inprincip sett allt, så lite uttjatat ibland) slipper man ju hålla koll vilket avsnitt man är på och det är bara att sätta på tvn, inget krångel med sladdar för att koppla in datorn osv. Hur perfekt?

Mina tre favoritserier på Netflix just nu är Dynastin, Riverdale & Modern Family. Tre serier med helt olika innehåll och genrer, vilket är perfekt. Och det är ju rena drömmen att de är på Netflix.

Här har ni lite tips på bra serier & filmer ni kan hitta där.

Serier

13 Reasons Why
Vänner
Designated Survivor
Dicte
Girlboss
Godless
Gossip Girl
Greenhouse Academy
Lucifer
Modus
Pretty Little Liars
Prison Break

Filmer

The Kissing Booth
Skönheten och Odjuret
The Lucky One
Avengers
Thor
Captain America
Olympus Has Fallen
Safe Haven
I rymden finns inga känslor
Micke & Veronica
Footloose
Wonder Woman

Mysigt hemma

Samtidigt som det blir kallare ute blir det kallare inne och även hur mycket man vrider på värmen på elementen så blir det inte varmt på det där mysiga sättet. Så på med raggsockorna, tänd en massa mysiga ljus, fluffa till soffan med mysiga filtar och kuddar i olika färger och drick massvis med te/varmchoklad/chailatte. Har man till och med lyxen att ha en kamin hemma, tänd den. NJUT! Det kommer vara en lång vinter efter hösten, så passa på att göra det bästa utav tiden.

Ta hand om dig själv

Ta hand om dig själv på alla olika sorters plan. Gå till gymmet för att fylla kroppen med energi eller ta en promenad i höstkylan. Unna dig en massage, ett frisörbesök eller SPA eller varför inte bara lite lyx hemma med ansiktsmask, inpackning och manikyr. Oavsett hur mycket eller lite pengar du behöver spendera på det, ta hand om dig själv. Du har bara en kropp och låt den få den omtanke och kärlek den behöver för att ta sig igenom varje dag. Den ska fungera i ett par år till.

Musik

Alla gillar ju musik? Eller har jag fel?
Det finns ju inget bättre att lyssna på sorgsna låtar när man är ledsen, glada låtar när man är lycklig, partylåtar när det vankas fest osv. Listan kan göras lång, men musik kan nästan alltid kombineras in i vår vardag. Så oavsett vilket humör du är på, koppla in högtalarna eller sätt i hörlurarna och sätt på den typ av musik som passar just dig denna dagen. Så fort jag lyssnar på musik är det som att jag hamnar i en bubbla. Även om spellistan sattes igång pga sorgsna själ så hittar man en egen liten värld i musiken där man flyr undan för en stund och bara är i stunden.

Här är några låtar som spelas extra mycket hos mig just nu:

A Star Is Born Soundtracket (några mer än andra, men annars HELAAAAA albumet)

So Good So Fine When You're Messing with My Mind & Behave - Benjamin Ingrosso

Promises (with Sam Smith) - Calvin Harris, Sam Smith, Jessie Reyez

Familiar - Liam Payne, J Balvin

Sweet but Psycho - Ava Max

Never Going Home - Vigiland

Say Love - James TW


#nouwautumnchallenge

always be kind.

Gillar

Kommentarer

BYBIANCA

EVENT MANAGEMENT

Jag och mitt nya datorfodral (som inte är så nytt längre) sitter just nu i biblioteket för att få så mycket gjort som bara möjligt på min rapport. Vill bli klar med den nu i dagarna så jag kan börja tentaplugga på riktigt sedan. Imorse var jag nere i skolan någon timma för att vi skulle ha seminarium på våra grupparbeten. ÄNTLIGEN är det över! Nu håller vi bara tummarna för att vi även får godkänt på inlämningen så vi slipper komplettera. Sedan är det enda vi har kvar i denna kursen tenta, därefter är det dags för en ny kurs. Helt sjukt vad tiden går fort..

​#nouwautumnchallenge

always be kind.

Gillar

Kommentarer