EARPODS

DAILY, NEW IN

ÄNTLIGEN ett par helt fungerande hörlurar, längtat så.
Mina förra blev ju söndertuggade av katterna, så lånade Lucas fram tills han behövde ha dem själv. Sen dess har jag alltså använt ett par gamla jag hittade hemma tillsammans med min lilla lightning adapter och det har varit sådant glapp. Knappt kunnat röra sladden utan att musiken bryts.. Hur har jag ens kunnat leva sådär? MEN, nu till supertipset. Alla tre butiker har 50% på alla tillbehör i butiken fram till imorgon, så lyckades fynda dessa för bara 175 kr. De ni, perfekt!

always be kind.

Gillar

Kommentarer

NEW MUSIC FRIDAY

TIPS, MUSIC
Benjamin Ingrosso

Identification


Har ni hunnit lyssna något på Benjamins nya album, Identification?
Hann släppte de inatt 00:00 och jag har redan hunnit lyssna igenom låtarna både påväg till och från skolan. Alla låtarna är verkligen SÅ JÄKLA BRA, så har ni inte lyssnat ännu borde ni verkligen göra det. Men min absoluta favorit är So Good so Fine When You're Messing with My Mind.

LYSSNA & NJUT
Perfekta låtar för en sådan härlig höstdag som vi har idag + extra fredagskänsla.

always be kind.

Gillar

Kommentarer

JOBBFREDAG

DAILY

Kan ju hända att jag inte var helt med i huvudet igår när jag ställde klockan och kollade upp tåget.. Skulle egentligen behövt ta tåget 7.33 idag, istället tog jag tåget 7.03. Vilket jag såklart kom på när jag väl kom till Mölndalsbro, så hade kunnat spendera ytterligare 45 minuter i en varm säng innan jag hade behövt åka. Men men.. Tog igen det med en powernap nu, hann knappt lägga huvudet på kudden innan jag somnade. Nu är det dock dags att hoppa i jobbkläderna och snart bege sig mot stan. Första jobbpasset på över lite mer en månad, har ju inte jobbat något alls sen jag började skolan vilket har varit så skönt. Men ja, man behöver ju varenda liten extra krona som student. Så det är väl på tiden nu.

always be kind.

Gillar

Kommentarer