SISTA HELGEN SOM ARBETARE

DAILY

Favoriten <3

Fredag och äntligen helg, TJOHO. Skulle ju egentligen ha jobbat mitt sista pass igår innan skolan börjar, men hoppar in ett sista på Harry's imorgon innan jag tar helg. Så min helg blir söndag och måndag, så då ska jag passa på att fixa allt de sista inför skolan. Igår beställde jag äntligen hem en ny kalender efter en hel del velande, är man perfektionist och har beslutsångest kan de ta ett bra tag innan man hittar rätt. Är så taggad just nu så ni förstår inte, har aldrig någonsin varit så glad över att börja i skolan. Vad har annars hänt idag?

Startade dagen med frukost och Wahlgrens Värld i soffan, bytte sedan från morgonrocken till myskläder för att ta en promenad till solariet. Kom hem för någon timma sedan har sedan dess hängt tvätt, duschat och fixat lite. Men ska alldeles strax göra lite lunch och sedan göra mig iordning, för sedan ska jag iväg på en rolig sak. Vet inte riktigt om jag får avslöja vad det är ännu, så håller lite på de tills de släpps. Men det är iallafall något jag aldrig gjort förr, så är rätt så nervös. Sedan ska vi bara ha myskväll här hemma, som jag längtat. Första fredagen på evigheter som vi har tillsammans, har ju jobbat alla andra fredagar och lördagarna har vi haft bokade på olika håll. Så äntligen tid för bara oss två, har ju haft veckodagarna när jag inte jobbat sent. Men blir ju en annan sak när det är helg, mysigare.

always be kind.

Gillar

Kommentarer

ÖRONINFLAMMATION?

DAILY

När man annars är väldigt glad och positiv utåt, speciellt på jobbet så tar de emot att inte må helt hundra. Känslan när man inte känner sig som sig själv. idag har varit en sådan dag då jag haft huvudvärk och väldigt ont i örat, känns som jag börjar få öroninflammation. Vilket jag bara känner NEJ NEJ NEJ. Ingen jävla öroninflammation tack. Huvudvärken har som tur var försvunnit nu, men örat mår inte mycket bättre dessvärre.

Efter jobbet tog jag en promenad till solariet och sedan gick jag hem och la mig på soffan för att kolla Maja Nilsson Lindelöfs vloggar. Älskar den människan, girlcrush deluxe. När Lucas hade åkt iväg för att spela fotboll så kom min lillebror och hans tjej hit en stund och bara hängde innan dem åkte hemåt. Nu har jag bäddat ner mig i soffan med en smoothie och Gossip Girl (för sisådär femte gången). Är mer utav en kvällsmänniska, så får hundra gånger mer saker gjorda på kvällen än dagen om jag skulle vara ledig t ex. Så för en stund sen städade jag igenom hela lägenheten lite snabbt, tog hand om disken, preppade tvättmaskinen för morgondagen och sorterade upp övrig tvätt i påsar efter färg. SÅ nu kan jag ligga på soffan med gott samvete imorgon på dagen då jag äntligen är LEDIG.

always be kind.

Gillar

Kommentarer