MIDDAG MED LUCAS FAMILJ

DAILY

Nu sitter jag och denna snyggingen på spårvagnen in till stan för att möta upp hela hans familj på middag. En stor favorit bland alla är den italienska restaurangen Nonna, vilket det blir en del besök på. Så denna gången ska vi testa deras systerrestaurang Enoteca del Signore, spännande. Är så hungrig efter en heldag på stranden tillsammans med mamma och Ninni.

Gillar

Kommentarer

KVÄLLSDOPP INNAN KVÄLLSGYM

Efter vi varit med denna lilla mini divan i Slottskogen åkte vi hemåt för att äta middag. Efter middag åkte vi ut till Hanhalsholme för att ta ett kvällsdopp, vilket var så mysigt. Hon hade sina nya armpuffar och simmade runt som en liten fisk i vattnet utan att hålla i någon, så duktig. Och tänk, för bara ett år sedan var hon livrädd för vatten.

När vi kom tillbaka hem så bytte jag om till träningskläder och körde 45 minuter crosstrainer och min knärehab in i de sista innan gymmet stängde vid 23. Men nu ligger jag äntligen nerbäddad på soffan med mamma och kollar film. Men blir nog sängen snart, är så trött.

Tog förresten bort mina fransar förut, kände att det skulle bli skönt. Varit rätt sugen på det de senaste, men är ju så fast vid mina fransar. Haft de i 6 år liksom. Men ska inte sticka under stolen att det är så skönt utan, kan äntligen gnugga mig i ögonen. Den känslan! Men nu är dem iallafall borta, så får vi se hur länge jag klarar mig utan. Sjukt ovant.

Gillar

Kommentarer

SLOTTSKOGEN

DAILY

Mamma och Ninni hämtade mig i förmiddags så åkte vi in till Slottskogen. Tanken var egentligen en heldag på stranden, men var inget vidare väder för de även fast de är sjukt varmt ute. Men solen höll sig undan, så blev att kolla djur istället. Men blir nog att åka till stranden sen ändå, för att svalka sig och nu börjar även solen titta fram och bränna på.

Gillar

Kommentarer