ETT BESÖK HOS FRISÖREN

DAILY, BEAUTY

I förrgår så fick jag ett infall att jag bara måste fixa mitt hår innan min födelsedagsfest. Färgen såg alldeles dassig ut och gällande utväxten hade jag redan bitit ihop tillräckligt länge för att spara ut så mycket som möjligt av min egna. Sagt och gjort bokade jag in en tid dagen efter.

Så igår efter jobbet åkte jag direkt till frissan för att göra något åt mitt kalufs. Men frågan var vad? Började panikartat kolla igenom Pinterest efter inspiration på bussen där jag hittade dessa.

Så mitt halvt oklara svar på hur jag ville ha det var ”Lite mörkare tror jag, men ljusare baylage och bort med denna fula utväxten”. Slutade med att vi behöll utväxten och lade i en mjukare blekning á la baylage och sedan en kall ton över de där vi fixade till den med silverschampo. Okej, om du är frisör och läser detta så kan detta ha varit fullständigt fel men också helt korrekt, haha. Det var så jag uppfattade det iallafall.

Blev jag mörkare? Nej. Blev jag blond? Ja. Är jag nöjd? HELL YEAH. Sa senast ”ska aldrig mer bli blond nu, passar helt klart mycket bättre i mörkt”. Men känslan att ha sin EGNA ofärgade utväxt, det är en känsla jag knappt kan beskriva efter så många år av färgande av just utväxten.

always be kind.

Gillar

Kommentarer

ÖRESUNDSBRON

DAILY

Har kommit en bra bit på vägen nu och befinner oss redan i vårt kära grannland Danmark. Har hunnit med att äta och sova lite, men hade behövt lite mer sömn känner jag. Det har gått sjukt snabbt ner, förväntade mig en lång och jobbig bilfärd men plötsligt så var vi nere och skulle ta oss över bron. Nu har vi ungefär en timma kvar till Rödby där vi ska ta båten över till Tyskland, spännande.

always be kind.

Gillar

Kommentarer

MOT TYSKLAND

DAILY

Godmorgon eller alternativt godnatt.
Sitter just nu i bilen påväg mot Tyskland och är så trött att jag knappt vet vad jag heter. Var inte hemma förrän ungefär två timmar sen, vilket resulterade i ungefär en timmes sömn om ens de innan pappa kom och plockade upp mig. Så nu har jag all världens tid att komma ikapp med inlägg och planering, eller sova. Sova hade också varit skönt, för ögonen känns just nu som grus.

always be kind.

Gillar

Kommentarer