WAVE HELLO

TIPS, BEAUTY

Genom alla år har jag bytt mellan olika schampo & balsam från gång till gång. Aldrig riktigt tänkt på vad mitt hår behöver. Sen kom det en period där jag köpte det hos frisören, men det är ju inte speciellt billigt. Men så läste jag på @alicestenlof’s blogg om detta märket och var bara tvungen att köpa hem det, ej samarbete alltså.

Har ju aldrig riktigt gillat mina lockar, utan har gärna plattat det så ofta jag kan. Men det senaste året har det blivit att jag inte haft ork eller tid till att platta det, så då har det automatiskt blivit att jag börjat tycka om mina lockar. Och dessa produkterna får verkligen mina lockar att framhävas och bli fina, så kommer absolut fortsätta med dessa. Det rekommenderas att användas i minst tre veckor för att håret skall återställas och få bort rester från onaturliga ämnen men jag känner redan skillnad efter fyra gånger. Det finns även för icke lockigt hår..

Ett extra plus i kanten - det är en hudvårdsserie utan parabener, sulfater, petrokemiska produkter och silikoner. Så det är produkter med 97% naturliga ämnen. Hur bra som helst ju! Och är det något mitt hår behöver är det bra produkter, så mycket som jag förstört mitt hår genom åren. Som min frisör senast sa "Om du skulle få för dig att bleka ditt hår de närmsta 10 åren kommer du komma hem med håret i en påse", så ja.. Har inte varit snäll mot mitt hår.

Ni hittar även Noughty på H&M för 129 kr styck.


always be kind.

Gillar

Kommentarer

LITEN SJUKLING

DAILY

Onsdagar är ju min tidiga dag och egentligen skulle jag ha åkt direkt ut till Eriksberg för att gå på SH'BAM, men det satte ju tyvärr halsen stopp för. Så istället åkte jag direkt hem, fixade lite här hemma, tände ljus och bäddade ner mig i sängen. Så nu ligger jag faktiskt redo i sängen med borstade tänder och kollar Netflix. Så idag kommer jag garanterat komma i säng tidigt och förhoppningsvis vara tillbaka på gymmet redan på fredag :)

always be kind.

Gillar

Kommentarer

WASABI

DAILY

Godmorgon <3

Efter jobbet igår åkte jag in till stan för att köpa sushi på favoritstället Wasabi. Åkte sedan hem och bäddade ner mig i sängen med tända ljus, sushi och Netflix. Lyckades även spilla ut hela sojaburken på täcket, men är ju inte ens förvånad. För det är en sådan typisk grej som händer mig, sjukt hur klantig jag är.

Gick sedan och la mig tidigt med ont i halsen och höll tummarna för att jag skulle vakna upp utan. Men dessvärre vaknade jag med halsont idag också.. Så har packat med mig träningskläderna till jobbet i hopp om att det ska försvinna under dagen. Men det är tveksamt, då det för tillfället börjar kännas som halsfluss. Så istället för träning efter jobbet, kanske de blir ett besök hos läkaren. Men håller tummarna för bara lite halsont!

always be kind.

Gillar

Kommentarer