ROMANTISK FREDAG

DAILY, USA 2017

Är det något jag älskar så är det ju att fixa söta saker, romantiska saker, överraskningar osv. Så dagen till ära (ändå fredag) fixade jag lite mysigt här hemma. När det är 15 minus på utsidan och man samtidigt hade öppet fönster blev det förbannat fräckt inne i badrummet, kändes som man satt i en badtunna uppe i alperna för det ångade så mycket runtomkring en. Nu ska vi sova så vi orkar upp imorgon. Alarmet ringer redan vid 6, alltså om 6 timmar. För imorgon ska vi till NYC!!! Godnatt <3

always be kind.

Gillar

Kommentarer

LIVSKVALITÉ

DAILY, USA 2017

Precis såhär ska semestern se ut, ligga nerbäddad med en filt i soffan med brasan tänd i bakgrunden. Har dock läst ut boken nu, så det första som händer när jag kommer till Sverige igen är att jag ska köpa del 2. Om en stund ska vi till Natick Mall och kika lite, ta vara på dagen. Och imorgon åker vi äntligen till New York!!!

always be kind.

Gillar

Kommentarer

BUBBELBAD

DAILY, USA 2017

Efter frukosten skulle Lucas, Ulrica och Nico till Best Buy för nya telefoner. Men då vi var där igår var jag väl inte jätte sugen på att följa med, så tog mig istället ett lång varmt bubbelbad med min bok. Så nu har jag precis gjort mig klar, städat lite på vårt rum och i vår garderob och hade tänkt lägga mig på soffan och antingen läsa eller kolla lite Netflix.

always be kind.

Gillar

Kommentarer