DAVID BAGARE

DAILY

I fredags fick jag åka hem från jobbet för jag mådde såpass dåligt. Så åkte hem till Kungsbacka och bäddade ner mig på soffan, men huvudet kändes som det skulle explodera. Så var tvungen att ta mig ut i friska luften. Mamma skulle hämta Ninni på förskolan, så passade på att ta en promenad dit.

Mamma fastnade dock i köerna, så det var passande att jag hann dit innan hon skulle bli hämtade. Medan vi väntade gick vi till en lekplats bredvid förskolan, så hon kunde göra något roligt under tiden än att bara vänta.

På promenaden till förskolan gick jag förbi ganska så nyöppnade (iallafall för mig som aldrig är i Kungsbacka) David Bagare. Och det såg så mysigt ut, så sa till mamma när hon hämtade oss att vi måste åka förbi och ta en fika innan vi åker hem. Sagt och gjort, tog en sväng förbi och bara myste. Tog deras varma choklad och kärleksmums, var väl inga höjdare direkt. Men mysfaktor på stället höjde de, så kommer absolut gå dit igen. Men blir dock något annat att fika/äta.

Någon som däremot gillade chokladen och älskade marshmallowsen var denna tjejen. Så när vi sedan åkte till affären var marshmallows det självklaraste valet. Efter affären plockade vi upp Dagny, köpte pizza och bara myste framför Idol resten av kvällen.

Gillar

Kommentarer

VI NÄRMAR OSS HELG

DAILY

Godmorgon <3
När man passerat onsdag får man en härlig känsla i kroppen, känslan av att det snart är helg. Igår var första dagen på länge som jag faktiskt kände mig hyfsat pigg och såg lite levande ut. Att bara en sådan sak kan kännas såpass bra. Nu är jag påväg till jobbet för en lång lång dag, har nämligen varit snäll och tagit stängningen. Och idag ska vi klä granen på jobbet, barnen har inte en aning om de. Så hoppas det blir en rolig överraskning.

På bilden ovan ser ni även mina nya skor, älskar dem! Så sköna och grymt prisvärda, perfekta när man bor i Sverige som har mer slask än snö. Inte direkt det skönaste att gå runt med uggs när det är slask ute.

Gillar

Kommentarer

FÖRSENADE BUSSAR

DAILY

- Hur fint? Från i fredags när jag var hemma i Kungsbacka. -

Godmorgon fina ni!
Den lyxiga morgonen med sovmorgon vände ganska snabbt till det motsatta. Gick i bra tid till bussen för att slippa stressa, men när jag närmar mig hållplatsen kommer bussen. Så springer som en idiot med väskor och paraply, börjar vinka och banka på bussen. Haha ni kan ju försöka se detta framför er, extremt osmidigt måste de sett ut. Men tror ni bussen stannade? Nej, den gjorde ju inte de. Blev så förbannad så jag kokade, på gränsen till tårar. Ni hör ju instabil jag känner mig just nu, haha. Bussen var alltså 6 minuter för tidig, men sedan gick jag in på appen. Då visade de sig att min buss är 16 minuter försenad, så bussen jag jagade var alltså den innan som var försenad. Och sedan uppdaterades den här tavlan allt eftersom till bara mer och mer försenad. Så nu äntligen sitter jag på bussen påväg till jobbet, efter att ha suttit i 30 minuter och frusit rumpan av mig.

Men trots allt detta känner jag ändå någon slags positiv energi, så den ska vi försöka ta vara på nu under dagen.

Gillar

Kommentarer