PARTILLE KULTURUM

DAILY
Godmorgon!

Sitter i Partille Kulturum och har lite tid att slå ihjäl. Vi ska vara här 8.30-11 idag för utvecklingsarbete i fritidshem, bara det att jag fick för mig igårkväll när jag var helt slut att det var kl 8. Så jag stressade hit imorse och var därför på Partille C när jag kunde tagit bussen hemifrån. Så typiskt när jag behövde lite extra sömn, men men. Ska passa på att sitta här i lugn & ro och äta min frukost som jag fick med mig från Pressbyrån påvägen. Fancy!

Vart helt slut igår när jag kom hem från träningen, hade inte riktigt räknat med att vi skulle ha fys hela träningen. Men det blev en rejäl genomkörare som känns på mer än ett sätt idag. Förutom den här sköna värkande känslan i kroppen efter att man tagit ut sig fullständigt så har jag även ett fint rivmärke på näsan och ett på benet. Att jag lyckats med att få detta under fysen är ju ganska kul, men det var en del närkamper. Precis som det ska vara med handboll..

always be kind.

Gillar

Kommentarer

ENERGIKICK

TRAINING & HEALTH

Det är en speciell känsla efter måndagsträningar, man har så mycket energi som vill ut. Och vad passar då bättre än ett SH’BAM pass? Man får all glädje man behöver inför veckan och dessutom en riktig cardio kick. Nu ska jag hem och byta om, äta lite och fylla på med lite extra energi innan jag ska åka till handbollsträningen. Har sena träningar på måndagar, 20-21.30. Så är glad att jag kan ha bilen idag, så jag slipper åka spårvagn så sent.

always be kind.

Gillar

Kommentarer

INTE SÅ VUXEN

DAILY

Sitter just nu på bussen påväg till arenan för ett SH’BAM pass och det ska bli så skönt. Huvudet känns just nu som överkokt spagetti. Haft en heldag med så mycket nytt, information och ord jag aldrig ens hört innan. Hur vuxen jag än kan känna mig ibland, så känner jag mig så liten i sånna här sammanhang där mycket är ett stort frågetecken. Men det kommer väl med tiden förhoppningsvis.. Så nu ska jag få huvudet på andra tankar och svetta bort pizzan Emma lyckades övertala mig till på lunchen idag.

always be kind.

Gillar

Kommentarer