TACO-FREDAG

DAILY

Vart tog tiden vägen? Helt plötsligt är det mitt i natten nästan. Ligger just nu nerbäddad i soffan med Lucas och mamma i den andra, på tvn är det inget mindre än Wahlgrens värld. Efter träningen förut åkte jag och mamma förbi affären, handlade middagsmat och lämnade mat till lillbrorsan. Väl hemma blev det tacos, tända ljus och de två första avsnitten av Gåsmamman 3. Har ni inte sett dem än så är det dags, HERREGUD. Finns det någon bättre svensk kriminalare? Nepp. Dum fråga egentligen. Nu ska jag kolla klart och sedan kallar sängen, ögonen börjar gå lite kors och tvärs.

always be kind.

Gillar

Kommentarer

EFTERLÄNGTADE FREDAG

GODMORGON FREDAG!

Som jag längtat, det är verkligen något alldeles extra med fredagar. Känslan av att veta att man bara har några timmar att jobba innan man kan ta helg. Igår missade jag ju träningen pga av jobb, så åkte istället till gymmet och körde 35 min cardio. När man idag vaknar upp lite halvstel i kroppen vet man att man inte tränat på två veckor, haha. Men snart så är vi i rutiner igen, ska bli så underbart.

Idag har jag några timmars jobb framför mig först och främst. Sedan åker jag direkt till träningen, där det antagligen blir att sitta på cykeln och kolla när dem går igenom inför morgondagens seriepremiär. Därefter åker jag med mamma hem till Kungsbacka för myskväll. Nu ska jag äta min frukost, perfekt när man inte hinner de hemma och har en lite längre busstur där man hinner med de.

Gårdagens middag. Skönt med lite variation från tonfisken, så igår lagade Lucas mamma köttfärsås & fullkornspasta medan vi var på gymmet.

always be kind.

Gillar

Kommentarer

EXTRA STÄNGNINGSDAG

DAILY

Hur snabbt har inte denna veckan gått? Vi ä redan framme på torsdag och bara två arbetsdagar kvar till helg. Idag har jag tagit en kollegas stängning så blir en lika lång dag idag och hinner dessvärre inte till träningen, får därför gå till gymmet när jag kommer hem. Men det är ju bättre nu än sen när jag får träna handboll. Har ändå tagit så mycket extra stängningar redan så jag kan med gott samvete säga nej någon gång pga av träning framöver ifall de skulle bli så. Nu blir det att kickstarta dagen med en idrottslektion.

always be kind.

Gillar

Kommentarer