DUBBELPASS

DAILY

Sitter just nu och väntar på spårvagnen och längtar något fruktansvärt efter mat. Det bara kniper i magen av hunger. Efter jobbet hann jag bara äta en barebell och en drickyoghurt innan gymmet, tanken var ju lite mat.. Men det blev för tajt. Så tänkte jag att jag skulle hinna med den maten mellan gymmet och handbollsträningen istället, men det hann jag ju inte heller. Så just nu ligger min mat i väskan och bara väntar på att få komma hem och bli värmd, så jag kan bli mätt och glad.

P.s har ni inte testat den är det måste. SÅ GOD! Smakar som godis 😍

always be kind.

Gillar

Kommentarer

BUSSCHAUFFÖRER

DAILY

Godmorgon - bara två arbetsdagar kvar till helg, kämpa.
Var någorlunda pigg för ovanlighetens skull nu imorse, men det varade ju dessvärre bara tills jag satte mig på bussen. Så fort jag satte mig på bussen blev jag hur trött som helst. Skulle egentligen börja klockan åtta idag, men då det var personal borta var jag så snäll och tackade ja till halv åtta istället. Så sitter just nu på bussen påväg till jobbet och halvsover/svettas. Busschaufförerna vet verkligen inte vad ett mellanting på värmen är..... När det är varmt ute är det alldeles för kallt på bussen, vi pratar frysbox. Men så fort de blir liiite kallt ute, med lite menar jag typ det regnar och är två grader mindre än det var när dem körde frysbox. Då helt plötsligt är det som att sitta i en bastu och den där jackan man tagit på sig för att undvika regnet, den åker av lika snabbt som dörrarna på bussen hinner stänga. Så snälla busschaufförer, lär er ett mellanläge på temperaturen tack.

always be kind.

Gillar

Kommentarer

ONSDAGSTRÖTT

DAILY

Godmorgon!
Att vakna upp med huvudvärk och ha ett 9,5 timmars framför sig är ju inte de minsta lockande kan jag meddela. Dessutom är jag så trött så jag knappt vet vad jag heter. Men nu ska man inte vara negativ.. Så nu håller vi tummarna att dagen flyger förbi, att jag hinner till gymmet efter jobbet och sedan ska jag verkligen försöka sova tidigt.

always be kind.

Gillar

Kommentarer