MYSHELG

DAILY

Igår efter jobbet åkte jag hem till Kungsbacka för att spendera kvällen tillsammans med mamma och Ninni. Då båda var helt slut och klockan var mycket beställde vi pizza och hann inprincip bara äta och se ungefär 10 min på filmen innan alla tre låg däckade i soffan. Idag var planerna att fixa Ebba och Reneés fransar och sen mina egna, men mina blev dessvärre inställt. Så typiskt! Sen har jag en del saker att fixa inför ikväll, som att färga håret, göra mig iordning, välja kläder och åka förbi systemet osv. Så ingen vila här inte.. Men just nu myser jag lite i soffan med Ninni och mamma framför Alvin och gänget.

always be kind.

Gillar

Kommentarer

JAG KLARADE DE

DAILY

Idag skulle vi egentligen haft valborgsvandring på jobbet, men då det regna och var lerigt ställde dem in de i sista sekund imorse. Valborgsvandringen innebar att vi skulle gå en rund på 8-9 km och ha med oss matsäck. Så nu går istället hela skolan runt i myskläder och äter matsäck i klassrummen istället, mysigt de med. Lite mindre blött.. Och vi körde även på med mina tre idrottslektioner imorse ändå, så blev en massa spökboll och dagen till ära fick dem till och med välja lagen lite halvt. Är det fredag och regn så är man lite extra snäll.

OCH VET NI VAD? Alla här är ju väl medvetna om hur jag kämpat med matten, legat efter och velat gå under jorden inprincip för det var för mycket av allt. Gjorde ju nationella igår och det gick rent ut sagt åt helvete. Men fick reda på att jag fick E i kursen ändå!!!!! DEN LYCKAN, obeskrivlig. Behöver nu inte tänka på matten mer och är dessutom behörig till utbildningarna jag sökt till hösten.

Och ett extra plus i kanten som vi hållit tumman för var att Lucas idag fick jobb på Volvo. TJOHO!

always be kind.

Gillar

Kommentarer

SISTA RYCKET

DAILY

Imorgon är dagen som jag fasat för i tio veckor, imorgon är sista avgörandet på mattekursen. Det är dags, det nationella provet är alldeles för nära. Och om jag är redo? Inte för fem öre. Så resten av dagen kommer bestå av enorma mängder koffein och huvudet i boken in på småtimmarna. För om jag inte klarar detta imorgon och får minst ett E i kursen vet jag faktiskt inte vart jag tar vägen.. Bara tanken av att misslyckas gör mig illamående och ledsen. Så nu jäklar kör vi sista rycket och sätter detta provet och sen kan vi elda upp boken och andas ut. Eller kanske inte riktigt, boken får åka tillbaka till biblioteket. Men andas ut kan jag åtminstone göra och hålla tummarna att jag kommer in på utbildningen till hösten.

always be kind.

Gillar

Kommentarer