SEMIFINAL

DAILY

Jag, Alex, Jocke och Theo åkte ju till Scandinavium i onsdags för att kolla sista och avgörande kvartsfinalen mot Skellefteå. Bara det att dem lyckats vända 1-3 i matcher till 3-3 var stort, men att dem sedan dessutom tar hem den sista avgörande och tar sig till semifinal genom att först leda, ligga under, spela oavgjort och ta det till förlängning. HERREGUD, fick säkert hjärtinfarkt femton gånger om under förlängning. Skellefteå hade spelet från första sekunden i förlängningen, men ändå tar Frölunda hem det. Så nu är vi ännu ett steg närmre final och SM-guld och jag får några matcher till åtminstone med min favorittröja.

Gillar

Kommentarer

MOT KUNGSBACKA

DAILY

Godmorgon fredag ☔️
Sitter på tåget påväg till Kungsbacka, hade glömt bort hur långt innan man måste åka om man har en tid att passa som inte går hand i hand med tågen, bussarna och spårvagnarna. Är iallafall påväg till Kungsbacka för att åka till läkaren. Skadade mitt knä på matchen i måndags och har inte kunnat jobba på hela vägen, har inte blivit bättre för den delen heller. Så idag måste jag helt enkelt att åka och kolla upp de, dels för att jag inte orkar ha ont längre. Men också för att jag vill tillbaka till jobbet. Så nu håller vi tummarna att det bara är en blödning i knät och inget annat!

Gillar

Kommentarer

BILJETTER KÖPTA

DAILY

Biljetterna till morgondagens match är köpta och nu är det bara tryck på tröjan som jag köpte i lördags kvar att fixa inför imorgon. Sen är jag mer än redo för sista avgörande kvartsfinalen.. Och det blir ju inte direkt svårt att gissa vilket namn och nummer som kommer stå på tröjan. 👇🏼

Gillar

Kommentarer