NY VECKA OCH EN FÖRKYLNING PÅ DE

DAILY

Dagen har spenderats på soffan, sovit och kollat film om vartannat. Har verkligen inte sovit speciellt mycket inatt.. Då jag började känna mig förkyld redan igår, så hade jag väl mina aningar om att jag kanske inte skulle få så bra idag. Så har sovit någon halvtimma, vaknat, sovit vaknat hela natten.. Och imorse skulle jag upp och köra lillbrorsan till skolan för att hämta hans tillfälliga körkort innan de kommer hem på posten. Så när jag vaknade super förkyld tänkte jag att jag kunde bita ihop och ta mig igenom jobbdagen, tog mig inprincip utanför dörren och satte mig i bilen för att köra jocke så kände jag hur dåligt jag verkligen mådde. Så ringde till jobbet och sjukanmälde mig, åkte hem och bäddade ner mig i soffan och höll knappt ögonen öppna i mer än 5 minuter innan jag somnade. Sen fortsatte de som inatt, sov någon timma, vaknade oså fortsatte de så. Det är först nu jag orkar hålla ögonen öppna och då har jag sovit av och till sen halv 8 imorse.

Nu när brorsan har fått körkort också så löste han både nässpray och lunch till mig på sin rast förut, överlycklig. Kände inte direkt för att gå ut i detta fruktansvärda vädret för att köpa nässpray, så tur han kunde lösa de åt mig. Så nu ska jag lägga mig och kolla senaste avsnittet av Parneviks med lite tända ljus.

Gillar

Kommentarer

I CAN'T GO ON

YOUTUBE, MUSIC

Ska alldeles strax hoppa i säng och sova, ögonen vill inte riktigt samarbeta och hålla sig vakna.. Men vill se klart vilka som gick vidare i melodifestivalen. Missade ju både gårdagens mello och även förra veckans, så sitter just nu och kollar förra veckans. Och herregud säger jag.. Har hittat min mellofavorit detta året. Och det är utan tvekan Robin Bengtsson, inte nog med att låten är super grym. Själva uppträdandet är magiskt.. Får gåshud av hur sexigt uppträdandet känns. Har ni missat det, så får även ni chansen att se de här nedanför..

🌟

Gillar

Kommentarer

FLAVOUR MARKET

DAILY

Dagens goda och förvånansvärt tidiga middag.

Efter jobbet åkte jag och hämtade Lucas, så åkte vi till Frölunda Torg för att leta present till Jocke. Men innan vi började letandet fyllde vi på med lite energi på den nyöppnade restaurangen Flavour Market på Frölunda Torg. Det var så gott och såsen jag fick till var helt magisk.. Mätta och belåtna startade vi letandet och hittade nästan direkt den perfekta presenten som jag tror han kommer bli jätte glad för. Nu ligger jag redo i sängen för att sova efter en kväll med träning och pluggande. Har dock en nerv eller något i kläm i ryggen, så smärtan bara strålar längre och längre ner i ryggen, rumpan och benen. Och även uppåt i nacken.. Så satt därför bara på läktarn och kollade och bokade även in en tid hos en naprapat i början på nästa vecka. Kan vara behövligt med tanke på hur jag mår just nu.

Godnatt 💕

Gillar

Kommentarer