MALENE BIRGER

NEW IN

Haft ögonen på ett skal från Malene Birger nu i ett par dagar och hade även det i svart till min 6a. Och insåg hur mycket jag verkligen behöver ett skal för att inte tappa den, så tog en sväng förbi kungsmässan påvägen hem. Så nu har jag äntligen ett skal och inte bara ett skal, utan ett jäkligt snyggt skal.

always be kind.

Gillar

Kommentarer

IPHONE SKAL

TIPS

Är i stort behov av ett skal, men hittar inget som det verkligen skriker Johanna om. Så har ni tips på vart man kan hitta fina skal får ni jätte gärna dela med er av de.. Är ute efter skal liknande dessa 😍

always be kind.

Gillar

Kommentarer

MARDRÖM

DAILY

Måndagar borde bli en extra helgdag tycker jag, finns inget värre än att ta sig upp ur sängen en måndag efter lite ledighet. Sov inte speciellt bra inatt heller, så var inte jätte pigg imorse. Brukar inte drömma mardrömmar, men när jag väl gör de så känner man verkligen att det är en dröm och kan somna om på nytt. Men mardrömmen jag hade inatt, HERREGUD.

Den var så fruktansvärt hemsk och verklig, paniken också att jag inte kunde vakna. Men när jag tillslut vaknade så började jag gråta och vägrade att somna om. Fick till och med byta plats med Lucas, för vågade inte ligga bredvid fönstret då det hade med min mardröm att göra. Så ett bra tag låg jag bara och kollade upp i taket, men insåg att jag inte skulle kunna ligga vaken hela natten när jag var så trött som jag var. Så efter mycket om och men, kunde jag blunda och försöka se positiva saker som jag kunde somna till..

Nu ska jag fortsätta kriga mig igenom världens längst dag på jobbet, älska övertid när huvudet inte är med.

always be kind.

Gillar

Kommentarer