INSTÄLLDA FLYG

DAILY

Trots att jag är ledig så var det inte världens piggaste Johanna som klev ur sängen när alarmet ringde och då ringde det ändå vid 10. En halvtimma senare pallrade jag mig upp ur sängen för att fixa Nattas fransar. Så nu när jag är klar och fixat iordning lite här hemma ska jag få i mig lite frukost innan det är dags för lunch, haha. Ska även ta en vända förbi systemet, klura på vad jag ska ha på mig på nyår, sola och sen träna. Efter träningen ska vi även kolla damernas match.

Tanken var ju att jag skulle hämta Lucas på flygplatsen 13.40, men hans flyg från Amsterdam blev inställt. Så istället skulle han flyga vid 15, vilket gjorde att jag inte kunde hämta han. Men det blev sedan försenat till 17.15 och nu för en liten stund sen blev det också inställt. Så nu återstår det och se helt enkelt när han kommer hem, jag tror ju inte ens han kommer komma hem idag stackarn.. haha.

Gillar

Kommentarer

ONSDAG OCH NYA FRANSAR

DAILY

Dagen till ära har jag hunnit fixa Ebbas fransar, städa och även fixat mina egna fransar.
Ä N T L I G E N säger jag, ni förstår inte den lyckan alltså. Så nu ska jag bara förbi affären snabbt och fixa något att käka innan jag drar mig ner till Tilda för lite myskväll.

Gillar

Kommentarer

MÅNDAG OCH TISDAG

DAILY

Här har det ekat tomt i några dagar nu, ber om ursäkt för det. Men har inte fokuserat på att sätta mig vid datorn faktiskt. Igår åkte jag in till Frölunda Torg på morgonen för att fixa lite saker med brorsan, sen åkte jag och solade innan jag kikade runt på Kungsmässan i någon timma också. Sen var det hem och duscha, ta en paus på soffan och sedan hem till pappa för att fira jul. Det blev pizza och hockey, perfekt måndagskväll.

Idag fixade jag först Reneés fransar på morgonen, sen städade jag lite snabbt, pluggade och åkte sedan iväg för att fixa en sak med brorsan innan jag åkte in till Frölunda Torg för att möta upp Linnea. Vi tog varsin sallad på Adam's Café och snackade om lite allt möjligt innan vi behövde dra oss bortåt hallen. Hon skulle vara med och träna idag, iiiih. Så blev först 30 min core och sedan handboll i 1,5 h, efter det tog vi en sväng förbi solariet och solade. Var inte hemma förrän 21, då var det bara att slänga i sig lite mat och sen göra en avsnittskoll med matten och sedan ett matteprov som jag nu suttit och kämpat med i 3 h. Så nu är hjärnan alldeles mosig och huvudvärk på de, så håller tummarna att det gick bra och att jag vaknar upp utan huvudvärk.

Nu blir det en snabbdusch och sedan bums i säng.
Godnatt 💗

Gillar

Kommentarer