MASSA SÖMN

DAILY

Att äntligen få sova åtta timmar var helt underbart, har längtat. Så nu ska jag fortsätta med detta så jag hela tiden är utvilad.. Onsdag, vilket betyder träningsfritt. Så ska fixa lite andra saker efter jobbet och se om jag kanske orkar med att gymma ikväll efteråt. Annars blir det bara en lugn kväll på soffan :)

always be kind.

Gillar

Kommentarer

ÄNTLIGEN SÄNGEN

DAILY

Äntligen ligger jag i sängen och är redo för att sova, ska bli så skönt. Efter jobbet stressade jag iväg till träningen som skulle börjat 17.45, men efter lite missförstånd var vi bara 4 pers där och fick vänta i härliga 45 minuter innan resten av tjejerna dök upp och vi kunde träna.. haha.

En härlig träning med handboll rakt igenom, även om det var minihandboll. Sjukt kul dock och mitt lag var inte dåligt direkt.. Vi avslutade sedan med fys, som känns nu kan jag lova. Så kan somna gott nu.

Godnatt 💕

always be kind.

Gillar

Kommentarer

INTERIOR

INSPIRATION

Något jag inte kan få nog av är att bläddra igenom Pintarest efter inredning.

Längtar något fruktansvärt tills dagen då jag får en egen lägenhet och kan inreda den från start alldeles själv.

Det var den bästa känslan i vår förra lägenhet där jag var delaktig i att bestämma hur lägenheten skulle inredas, då det var våran gemensamma lägenhet.

Skillnaden denna gången är jag ändrat stil hur jag vill ha det. Vill ha stilrent men ändå mysigt.. Det ska kännas hemtrevligt och varmt. Det ska inte se ut som en inredningstidning där allt är vitt och kalt med hårda detaljer. Det ska vara sån hög myskänsla att man aldrig vill gå hemifrån!

always be kind.

Gillar

Kommentarer