MÅNDAGSMYS

DAILY

Godkväll!
Efter att ha nästan fått undan alla papper och fixat de mesta av de jag behövde göra åkte jag till NW i Krokslätt för att möta upp Jennifer. Vi startade med 30 minuter incline på en höjd och snabbhet som mördade ben och rumpa. Sen körde vi ett mördande magpass.. När vi var klara svängde vi förbi vår frisör Michaela lite snabbt för att säga hej och Jennifer skulle köpa en BUS, sen solade vi även snabbt. Sedan åkte vi hemåt, duschade och åt super god och nyttig middag bestående av lax, wokade grönsaker, bulgur och paprika. Jennifer fixade även mina ögonbryn, vilket var fruktansvärt välbehövligt. Nu ligger vi i sängen och kollar TVD innan det är dags att sova, klockan ringer 5.30 imorgon för ett gympass tillsammans innan jobbet.

Godnatt 💗

always be kind.

Gillar

Kommentarer

DRUNKNAR I PAPPER

DAILY

Hur skadad är jag om jag sitter och lyssnar på julmusik i oktober?
När jag satt här helt omringad av en miljon papper, en miljon mejl och massa andra saker att fixa så kände jag för lite julmusik som kunde pigga upp stämningen. Vi går ju trotsallt in i november imorgon, då borde de ju vara okej tycker man. Fixar myskänslan lite extra också genom att ha myskläder och tända ljus. Tanken är att jag ska få fixat allt med dessa papperna idag och även hinna förbi stan för att köpa en kalender och springa inom eductus för att kolla upp en grej. Återstår att se om de går som jag tänkt..

always be kind.

Gillar

Kommentarer

LEDIG MÅNDAG

DAILY

Godmorgon måndag!
Så skönt att vara ledig idag, välbehövligt efter första veckan med heltidsjobb på över två månader. Hade helst av allt velat ligga inne och bara ta de lugnt framför en serie eller något, men har massa saker jag måste fixa. Så ska alldeles strax hoppa in i en dusch innan jag måste ta tag i dagen. Hade dock velat gå och träna först, men känner inte riktigt att jag hinner de. Så får helt enkelt stå ut tills ikväll då jag och Jennifer ska träna tillsammans. Så skönt att ha kommit igång med träningen på riktigt igen, är så motiverad just nu att jag hade kunnat träna två gånger om dagen sju dagar i veckan. Men man måste ju dessvärre ha en vilodag också... Det som motiverar mest med träningen just nu är att två par byxor som jag inte ens fick på mig för några veckor sen är för stora nu. Om inte det är motivation så vet jag inte vad.. Sen att jag dessutom tagit bort bröd och socker och försöker minska pasta och potatis trodde jag aldrig kunde hända. Jag som dessutom Ä L S K A D E cola och kunde dricka det inprincip varje dag har inte druckit en droppe på två veckor. Och en annan stor bov i de hela är ju alkoholen och har inte druckit alkohol på nästan en månad, så de ni.

always be kind.

Gillar

Kommentarer