LET'S WATCH A MOVIE

AUPAIR LIFE

Det blev aldrig något akvarium då Henry's klass var väldigt sena ut från skolan, vilket innebar att vi bara skulle hinna vara där i en halvtimma. Vilket är lika länge som det tar att åka dit, så kändes ju lite onödigt. Så vi åkte hem istället, så planerade jag in vad dem ville ha till middag och så fick dem lite ipad under tiden. Ska laga middag om en stund och sen ska vi ha filmkväll fram tills mina värdföräldrar kommer hem och jag ska ta tåget till Melissa.

always be kind.

Gillar

Kommentarer

FRIDAY

AUPAIR LIFE

Äntligen fredag, WOHO.
Men helgen kommer väl gå lika snabbt som vanligt och vara över på noll och ingenting. Annars började jag dagen som vanligt med att köra killarna till skolan och sen till gymmet. Hann även skypea en liten stund med Lucas i bilen innan jag gick in till gymmet. Även första dagen jag inte vaknar med huvudvärk, så skönt verkligen. Tog en lång dusch på gymmet och åkte sedan hem för att äta, fixa med tvätt och packa väskan. Ska alldeles strax byta om och göra mig iordning innan jag ska hämta killarna på skolan, så ska vi åka till Shedd Aquarium. Så har fixat lite snacks till dem att ha i bilen, som dem gillar.

​Asså mitt gym, ä l s k a r de. 

always be kind.

Gillar

Kommentarer

SADEST DAY EVER

MUSIC

Ärligt talat.
Tror inte ni förstår hur ledsen jag är över att jag missar Bieber idag. Skulle gjort allt i världen för att vara där, så snacka om att det tog emot att sälja sin biljett. Kommer ligga och gråta när jag kollar igenom allas mystory's, en av livets ledsnare dagar.

always be kind.

Gillar

Kommentarer