EVENING CLASSES

TRAINING SCHOOL

Vi har haft vår sista lektion med den absolut bästa läraren någonsin, har varit två super grymma dagar. Och även om det har varit segt så har det aldrig varit tråkigt för hon har hållit stämningen uppe.. Nu väntar det olika lärare till resten av lektionerna. Först ska vi ha en personal safety workshop, inte en aning om vad den kommer handla om förut det kanske uppenbara att det är om säkerhet. Sen ska vi även ha en driving course med the american red cross.. Så just nu ligger vi i soffan helt utslagna innan vi ska gå till Centennial Hall där vi ska ha lektionerna. Klockan är alltså 18 här alldeles strax och vi slutar inte förrän 20, så vi är rätt så sega nu kan jag lova..

Här har ni även kvällens middag. Än så länge har maten överraskat, den har varit god varje dag faktiskt..

always be kind.

Gillar

Kommentarer

DAY 3

TRAINING SCHOOL

Godmorgon.
Vaknade redan strax efter 6 idag när några andra i rummet gick upp, så passade på att gå upp själv också och duscha. Ville vara vid frukosten 7 när den öppnade för att slippa stå i kö, dem blir ganska extrema i matsalen. Så strax innan 7 gick jag och Melissa ner till frukosten där vi även fick sällskap av Mariana och Loreena. Gick upp och hämtade våra böcker, borstade tänderna och gick ut på utsidan. Började dock regna på oss, så vi fick springa in under ett träd. Sen hade vi vår första lektion i två timmar innan det var dags för en halvtimmas rast, så jag och Melissa passade på att gå ut i solen och tog även en sväng förbi the snack shack och köpte med oss en vatten till nästa lektion. Idag har vi såå lång dag, lektioner från 8am-8pm, OH MY.

Efter andra lektionen gick hela klassen ut på trappan för att ta standard bilden med amerikanska flaggan innan det var dags för lunch. Har dock inte bilden på hela klassen, Ellie måste skicka den. Men här är på mig och Melissa i varje fall.. Har väl aldrig varit fulare innan heller, haha.

Nu sitter vi nere vid vattnet och bara tar det lugnt innan det är dags för vår tredje lektion. Vet inte hur mycket vi har sprungit runt dessa dagarna och försökt undvika att bli getingstuckna. Det fullständigt KRYLLAR av getingar här, alla springer runt som galna höns för att inte bli stuckna. Bara på frukosten igår hade vi väl 5-6 st i maten inprincip och imorse krossade jag även en i min macka så jag fick slänga den. USCH, hatar getingar. Och det är precis som att dem känner av att jag är allergisk, för mig ska dem försöka attackera så ofta dem kan.

always be kind.

Gillar

Kommentarer

Short hair

Långt hår i all ära men HUR snyggt är inte dessa korta rakt avklippta frisyrer.
Har verkligen verkligen fastnat för dessa korta frisyrer. Lite efter jo visst. Men att klippa av håret är inget man gör bara sådär.
De gäller att våga & ja känner att de är dags nu. Så snart blir de till att boka en klipptid.
Har man gått från svart till blond kan man ju lika gärna fortsätta att förändra.
/J

always be kind.

Gillar

Kommentarer