MYKONOS

BÅTLUFF 2016

Igår lämnade vi ju Naxos för att åka till Mykonos. Blev en liten besvikelse då Naxos va finare, men dock mer livat i Mykonos och sjukt dyrt förövrigt. Här får du den billigaste pizzan för 120 kr ungefär och då är de en margarita. Då vi bara festat 2 gånger nere i Grekland kände vi för att gå ut igår, kul hade vi ju iaf. Jag och Linnea rörde oss inte från dansgolvet från det att vi kom vid 01 och gick vid 04.30, somnade dock inte förrän 7.30 imorse. Så var ganska så trött idag..

Idag har vi bara hängt på stranden och även badat inne på beachcluben här i Ornos. Blir en lugn kväll för oss idag då vi redan imorgon ska byta ö. Tanken var att jag och Zaman ville åka till en ö till innan vi ska avsluta våra sista dagar på Ios. Men dem andra tre åker ju hem på tisdag och vill gärna tillbaka till Ios innan de, så vi bestämde att vi drar med dem direkt istället. Så blir att vi spenderar 10 dagar på Ios och tänker att vi utforskar ön lite mer än tidigare än att bara sola. Ios är ändå den ön vi känt oss hemma på och trivdes, så blir nog bra ändå.

Har även lyckats knäcka tre naglar, så det ser just nu förjävligt ut.. haha. Dock bara en tappad nagel på bilden. Men skulle vara skönt om man kunde få fixat de här nere eller något, för är SÅ FULT.

always be kind.

Gillar

Kommentarer

TRAMPBÅT

BÅTLUFF 2016

De första två dagarna vi varit här på Naxos la vi oss på St. Georges Beach som ligger precis vid vårt hotell, så perfekt läge. Och precis bakom våra stolar har det funnits en restaurang som heter Paradise som vi har ätit lunch på varje dag. I måndags hyrde vi trampbåt och tog med oss GoPron ut, så kul. På kvällen gick vi ut och åt på en jätte mysig restaurang som hette Flamingo, dem spelade livemusik och hade riktigt god mat. Igår hyrde vi en bil för att se mer av Naxos, vi bara körde tills vi hittade en ganska avlägsen strand där vi vart nästintill helt själva fram till 12. Då började de komma lite mer folk, men vi var bara runt 20 pers på hela stranden. Åkte sedan vidare till Agia Anna där vi åt lunch, solade och badade innan vi åkte till hamnen och köpte båtbiljetter till nästa stopp - MYKONOS. Svängde även förbi ett super market påvägen tillbaka till hotellet och köpte grejer till kvällens middag.

Hade en jätte mysig kväll upp på vår rooftop med god mat, musik, planering inför Mykonos och även ett breakdown. Satt och grät för min telefon gick sönder.. Från ingenstans stängdes den av och när man skulle sätta på den var den bara grå och typ som myrornas krig. Insåg att jag inte skulle ha någon telefon på 2 veckor och behövde dels min bankapp för att föra över pengar. Så jag bröt ihop, haha. Men som tur är har Tilda magiska händer, så efter mycket om och men lyckades hon rädda den. Så nu får vi hoppas att den inte kollapsar igen innan jag är hemma i Sverige igen..

always be kind.

Gillar

Kommentarer